ATT INTE HA NÅGON ENERGI MELLAN JOBBPASSEN

Nerduschad och nybäddad. Torsdagkväll och jag borde sova. Upp halv sju för att jobba morgon passet. Tänkte visa min nya fina klänning jag köpte idag. Min nya fina klänning som jag ska ha på lördag. Men de får vänta. Kvälls- följt av morgonpass resulterar i ingen bloggenergi. God natt.


ATT TA EN FIKA FÖR MYCKET

Det är mysigt att titta igenom gamla bilder. För då hittar man såna här. Från fikastunder då stolar går sönder för man har fikat för mycket.


ATT LÄNGTA TILL LÖRDAGKVÄLL DÅ PROVET ÄR ÖVER

Jag är lite förbryllad över alla engelska kommentarer jag får på gamla inlägg. Sen är jag förbyryllad över att jag inte kan sova då Jimmy är borta. Somnade närmare två i natt och vaknade vid åtta. Har legat och halvsovit sen dess. Och jag är utvilad. Tandvärken är nästan helt borta. Så jag ska försöka klämma in att plugga i natt och imorgon efter jobbet. Då jag i ren frustation gav upp i går. Jävla skit prov. Vad har jag gett mig in på?

Längtar brutalt till lördagkväll då jag får dricka öl och lyssna på bra musik då jag är ute (dom få gångerna jag är ute går vi sällan till bra musikställen). På lördagkväll är det Bandit Rock Award. Då jävlar. Inga allt för bra band. Men jag klagar inte. Jag är pepp. Att få vara omringad av rock och rockare i flera timmar. Sen att Magnus Betner ska uppträda. Nämnde jag att jag är pepp?


ATT UPPTÄCKA KESO

Så mycket liv för så lite keso. Idag upptäckte jag att keso är gott. De smakar som feta ost. Det tog mig nästan bara 22 år att inse det. Först var det avocado och nu keso, vad näst? Ska jag börja tycka om broccoli också?


ATT DRÖMMA SIG TILLBAKA

Lite Twisted Sister. Inget mig emot. Ett band som har växt på mig. Från att bara ha hört deras kändaste låtar som I wanna rock och We're not gonna take it, till att se dom live förra året. Likgiltig vid de första låtarna och när spelningen var slut älska dom. Och här är The Price från Rockweekend förra året. Fast den låten jag mest har knarkat efter spelningen är The Fire Still Burns.


ATT PLÅGAS SAKTA MEN SÄKERT

De här har varit mina värsta dygn på länge. Visdomständer är djävulens påfund. Jag har knappt sovit. Jag har velat kräkas. Jag har velat gråta. Men inget. Dumma visdomständer. De enda som hjälper är att ta en varm dusch och slappna av och borsta tandköttet och tänderna runt om.

Jag är inte kaxig för fem öre. För de mesta orkar jag inte ens sitta vid datorn och knåpa ihop en text. Jag ligger hemma och tycker synd om mig själv. Tur de att jag har en mysig soffa, två sköna kuddar och en allt för underbar täcke. Sova till halv fyra. Sen har hantverkarna gått hem för dagen, och då kan jag i lugn och ro plugga för högskoleprovet.


ATT EUROPE OCH TAKIDA HAR EN GEMENSAM KONSERT

Jag vägrar nejnejnej och åter nej. Jag förstår inte varför bra band (för något år sen var det Backyard Babies) som teamar ihop sig med Takida. För de första, de har inte alls samma stil eller målgrupp. Tror de förlorar mer än vinner på det. Som med BYB, under deras konsert var de mest små takida fans som stod i vägen. Jag vägrar. Jag ska inte på den här spelningen. Skäms.


ATT HA DUMMA VISDOMSTÄNDER

Natten var hemsk och jag är en smula sliten. Det var ångest och tandvärk. Jag har den sjukaste tandvärken. Då kallt vatten och tandborstning hjälper. De finns inget skönare än att köra eltandborsten på stället. Tror att det är visdomständerna som vill ploppa ut snart. Då de är tandköttet som gör ont. Över  24 timmars tandkött- tandvärk. Sämsta tillfället då jag har mycket att göra den här veckan. Men jag får försöka le. För idag ska jag in till stan. Handla födelsedagspresenter och sen jobba kväll.


ATT HA KONSTIGA FÖTTER

I lördags lyckades jag chocka folket. Tydligen har jag freakshow fötter. Med bölder på hälen. En del av min charm? Kanske ska ställa ut mig själv, visa upp fötterna och tjäna lite extra pengar?!


ATT ÅKA MOTORCYKEL I SOMMAR

För några veckor sen köpte Jimmy en motorcykel. En fin mörkblå motorcykel. Så nu ska jag inhandla motorcykelkläder. Skinnkläder är snyggaste, men jag vill inte bära skinn. Så det blir allvädermaterial. Det är knappt någon prisskillnad på de olika materialen. De är lika dyrt. Så de blir för mig att köpa kläderna i olika månader. Hjälm och handskar först. Sen jacka. Fick låna mammas gamla skinnbyxor tills jag köper mina egna. Skinn är nog de obehagligaste materialet jag har haft på mig.


Sommarutflykterna är räddade!

 


ATT KÄNNA AV ENSAMHETEN ALLT FÖR MYCKET

Igår när jag var påväg till jobbet fick jag en enorm panik så jag knappt kunde andas. Från att gå till att ständigt vara omringad av människor och djur till att bli helt ensamen var inte så lockande. Mamma åkte hem igår och Jimmy till Norge i morse. Det kryper inom mig och jag vill bara somna om. Men jag måste gå upp. Hela veckan ska gå åt att plugga inför högskoleprovet och köpa presenter till Jimmy.


ATT LEKA MED BILAR

jag bytte batterier i mina radiostyrda bilar som har stått stilla allt för länge och nu är jakten igång. Mina små änglar skasova över. Så hela kvällen kommer se ut såhär. Inget mig emot.

ATT PUSSLET SNART ÄR KLART

Jag är sjukt trött. Men måste ut en sväng med hundarn innn jag byter om till pyjamsen. Allergimedicin och allergi är ingen bra blandning. Känns mer som att klockan är två på natten och inte halv nio på kvällen. De som bytte av mig på jobbet har ännu inte slutat.

Pusslet är nästan helt. Hon som har den på armen var ute på vift i Nya Zeeland och den sjätte har ännu inte gjort sin. Jag är sugen på att göra något. Min Thåström tatuering kommer förmodligen inte ta form då jag inte kan få ner på papper hur jag vill ha den.


ATT HA DET BÄSTA SÄLLSKAPET FÖR EN FREDAGKVÄLL

Jag har nog det bästa sällskapet ikväll. En Sol och en Sessan. Det går rätt bra även fast jag är allergisk. Glad att ingen av hundarna är sådana som pussar eller slickar. Det är ändå lite plågsamt att inte få ha dom i sängen eller i soffan. Dumt att ha hundhår där i onödan.
 


ATT DRÖMMA SIG BORT TILL WONDERLAND

När jag kom hem från jobbet så låg det ett paket på hallgolvet. Tre filmer och ett paket till mamma. Tyckte att CDON hade en bra deal med tre filmer för 200kr. Alice i underlandet blev ett självklart val för mig. Jag älskar världen. Hur hon ifrågarsätter verkligehten. Att hon ser de vackra i småting. Jag vill att världen ska vara underlandet. Jag älskar Tim Burton. Jag älskar Johnny Depp. Jag älskar filmen. Gissa hur min städning går?


ATT STÄDA LÄGENHETEN INFÖR MAMMA BESÖK

Ikväll ska jag grovstäda lägenheten inför finbesöket imorgon. Min fina mamma kommer på besök över helgen. Hennes försenad present är inslagen. Och nu ska dammet bort. 


ATT HA EN STRESSIG DAG PÅ JOBBET

Inventering, chark och frys. Tur de att vi är fler idag. Tur de att kunderna är trevliga.

ATT HA EN SMULA MARILYN MANSON ABSTINENS


(fuck censur)


ATT ÄLSKA SIN NYA FRISYR



Mïtt hår är kort och ruffsigt. Precis som jag vill ha det. Ikväll är det middagsbjudning igen. En fin tradition som har startas. Att inte mista kontakten då allas liv snurrar vidare på olika håll. Det ständigt bankandet i källaren har gett mig världens huvudvärk. Seghet. Men ska snart ut från lägenheten och de vibbrerande golvet som får min disk att ramla. Lite glass ska ätas innan middagen serverras.


ATT FÅ KÄLLAREN RENOVERAD

Jag bor längst ner, under lägenheten är källaren och tvättstugan. Från i måndags och flera veckor fram över ska källaren rivas ut och byggas om. Mina sovmorgnar har helt enkelt försvunnit. Det låter som ett helvete i väggar och golv. Sen att tvättstugan ska försvinna nästa vecka, och de ersätts med en barack med bara en tvättmaskin och en torktumlare. Jag torktumlar bara mina sängkläder och badlakan. De närmsta veckorna kommer bli roliga.


ATT LÄNGTA TILL HELGEN

På lördag blir de kalas. Fira allt och alla. Mamma och Lars kommer på fredag och är här över helgen. På lördag kommer mina små skruttar, så då ska vi fira Felix som fyller år den 1a april och Jimmy som fyller år den 5e. Sen blir de till att fira mamma lite då vi glömde hennes födelsedag. På lördag blir de tårta, presentöppningar och mys.


ATT FORTSÄTTA PLUGGA INFÖR HÖGSKOLEPROVET

Sitter och övar mig inför högskoleprovet som är nästa vecka. Och jag borde fortsätta med det. Gjorde en läsdel, fick noll rätt av tio möjliga. Dags att fortsätta.


ATT VISA UPP SIN NYA FRISYR

Eftersom det är svårt att ta kort på sig själv och sin nya frisyr är det lättare att sno en bild från Jennie. Från hon som fixade min nya frisyr. Igår klippte hon av mitt hår. Och idag färgade hon och en annan mysig elev mitt hår. Vår grundidé sprack på en gång då lärarna sa att vi inte hade tiden. Så istället för ljuslila hår blev det violett hår med röda slingor. Jag älskar mitt nya hår. Tack Jennie och Line.


ATT VARA EN PRINSESSA FÖR EN DAG

jag känner mig extremt fin just nu. lila hår med röda slingor. färgen ska värka sen blir de lite mer förändringar. grundiden kunde inte utföras då de skulle ta allt för lång tid. tänka om och komma på något annat. lättast var att låta dom bestämma. rätt mysigt är de att ha någon som pillar och fixar med ens hår i flera timmar. längtar då håret ska duschas och schamponeras.

ATT LYSSNA PÅ EUROPE EN HEL DAG

Idag är det Europe som får stå för dagens musik. Efter jag lyssnade på Rockklassiker på fredag morgonen blev jag en smula besatt. De har en felhörning varje morgon och då hade en lyssnare skickat in att Joey Tempest sjunger "eat shit every night." i låten Superstitious runt 3;20.  Fast han sjunger egentligen each and every night. Mera felhörningar åt folket.


ATT BAKA BULLAR ISTÄLLET FÖR ÄTA FRUKOST

Jag har inte ännu ätit frukot. Men bullar har jag hunnit baka. Det gäller ju att prioitera? Ska försöka peta i mig en mango innan jag beger mig ut. Idag blir det färgning. Tydligen ska det avfärgas först. Så för en kort stund kommer jag bli blond/gulhårig. Det kommer bli en spännande förändring. Jag är pepp. Så pepp att jag inte kan äta. Men min mango väntar. 

 


ATT FÅ EN HELT NY FRISYR

Efter jobbet började vi förändringen med mitt hår. Gissa hur mycket hår jag har kvar på huvudet. Jag är pepp och jävligt nöjd. Imorgon vid halv ett ska håret få ny färg.

ATT FÅ KINDERÄGG

Mitt i bland alla tårar igår fick jag tre kinderägg. När jag öppnade ena blev jag först besviken. Inget att bygga. Bara något prassligt papper. Sen insåg jag vad det var. En blåsfisk. Pussa och blåsa liv i den och voila. Den blev gigantisk. Min finfina blåsfisk.


ATT INTE VETA HUR

Dagar som denna vill jag bara ge upp. Dagar som denna längtar jag till Kristineberg.


ATT BLOGGA FRÅN MOBILEN

dumma dumma mensvecka. mår fortfarande illa. fast de stoppar mig inte ändå. jimmy fyller år snart. och då ska presenter inhandlas. perfekt då solen skiner och värmer. sen ska jag köpa ett par solglasögon då jag glömde mina hemma. nu håller vi tummarna att jag inte spyr idag igen.

ATT HA EN SYSTER

Lyckades lura med mig syster hem till mig efter jobbet. Vi lagade mat tillsammans och skrattade åt roliga youtubeklipp. Vi jobbar ihop och vi umgås på fritiden. Förr hade vi mördat varandra efter tre minuter i samma rum. Nu är hon den bästa jag har. Nu ska jag försöka sova, spydde två gånger i dag på jobbet. Inte diskret på toaletten, utan ute i butiken så jag fick svälja. Mer än ni ville veta. Imorgon är en ny dag.
 


Jag med volanger och hon med lilla my toffs.


ATT HA EN HELT FUCK UP DAG

Idag är jag sås jukt pmsig så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Allt går fel idag. Inte ens Betnér på Bandit muntrar upp mig. Vill bita huvuden av alla (fin illusion om att alla är gummibjörnar.) Idiotiska kunder som säger att de är rätt åt japan allt som händer i landet. Att kokain inte är så farligt (Persbrant åkt dit för de), eftersom kunden i en annan fråga tar själv massvis med braj. Och de skadar ju ingen. Pft.

Inget tilltalar mig idag. Förutom ratatouille. Fått en dille på det.


This is the new shit


ATT HITTA SINA BÄSTA VÄNNER



Mina bästa vänner just nu. Jimmy som hämtar piggelin till mig, och min vetevärmare som håller smärtona borta. Blir ingen bullbak idag. Kan knappt ta mig från soffan. Men de är inte så pjåkigt. Blir Two and a half men och popcorn. Livet leker.


ATT FIRA ST PACTRICKS DAY MED BULLAR OCH LYXMIDDAG

Efter jobbet var de raka vägen till soffan. Jimmy ska laga lyxmiddag. Det känns bra då jag har enorm mensvärk och illamående. Så jag förtjänar att ligga i soffan. Fisa under täcket och titta på serier på sexan. Men efter maten ska vi baka bullar. Då blir de nybakta bullar och varm choklad. Bästa sättet att fira St Patricks Day på.

Bullbak från förra sommaren 


ATT SE EMIL JENSEN FÖR SJÄTTE GÅNGEN

Spelningen igår var rätt värdelös. Inte alls samma Emil som vi har sett tidigare. Eftersom jag har sett han fem gånger tidigare har jag en åsikt. Allt för många låtar från den nya plattan. Allt för mycket politik och allt för lite Emil. Innan har han haft en fin balans mellan politik och personligt. Sen gjorde han en synt version av en av hans bästa låtar. Gör om gör rätt.

Men alla gånger har jag gråtit. Även igår. Fast då var det av skratt. Hur han förklarade sin psykiska sida, en sida jag känner igen.

En fin kärlekslåt på skånska.


ATT SÖKA PÅ PURPLE HAIR

weheartit

På måndag smäller det. Jag är en smula nervös. Men jag kommer vara i trygga händer. Vet inte vilken färgnyans de blir. Allt ligger i hennes händer. Jag är pepp.

ATT BÖRJA LYSSNA PÅ MISFITS

Varför tog de så här lång tid för mig att börja lyssna på Misfits? Då blogg.se vägrade fungera satte jag all fokus på att lyssna på band jag har velat lyssna på men aldrig riktigt gjort. Dig up her bones, Satursday Nights och Forbidden Zone föll jag för på en gång.


ATT ROCKA LOSS I TURKOSA STRUMPBYXOR

I lördags satt Caroline Af Ugglas och The Poodles i soffan tillsammans och rockade. När jag vaknade i morse hade jag världens huvudvärk och bestämmde mig för att somna om. Underbar idé. Vaknade upp utvilad. För idag blir de konsert. Emil Jensen har premiär för sin nya turné och som i den vanliga ordningen kommer jag och Cissi sitta bänkad på Södra Teatern.


ATT VARA INSATT I ÅRETS MELLO

Jag blev taggad på den absolut bästa bilden på fejjan. Och jag känner mig rätt avslöjad. Jag var sjukt insatt i årets melodifestival. Det kanske märks? Bilden är tagen då poängen räknades upp. Om ni inte känner igen mig är det jag som sitter och drar mig i håret. Jag skulle inte vilja känna igen mig.


ATT SE COOPER PÅ GRÖNAN

Den 4 Juli intar Alice Cooper Gröna Lunds scen. Kommer jag vara där? Kommer jag stå längst fram och rocka arslet ur alla? Sen att Bryan Adams och Flogging Molly också kommer dit, fast på andra datum. Känns som att jag borde skaffa ett Grönan kort i år igen. 189 kr och alla konserter blir gratis.

Då blir de tredje gången jag får se Cooper live och jag hoppas på ett bättre framträdande än vad han gjorde på Sonisphere förra året då han slaktade några av mina favoritlåtar.


ATT FOLK GÖR ALLT FÖR PENGAR

Vi har precis sett The Social Network. Har börjat med att hyra film. Rätt mysigt att gå ner i videobutiken och välja ut film med omsorg. Efter att ha sett filmen överväger jag att ta bort mig från Facebook. Vilket svin. Förråder sin enda vän. Lurar människor och litar på idioter.

Sitter och tittar på Two and a half men, och när reklamen var slut kom de "programet presenteras av Kinderägg Suprise". Det känns som lite fel målgrupp att sikta på, lite fel program att presentera. Alla gör väl allt för pengar nu för tiden.


ATT BRÅKA MED DATORN

Har suttit och bråkat med min dator hela dagen. USB portarna har gett upp, och jag har bilder på min mobil som jag vill visa. Den här datorn måste nog ha varit mitt sämsta köp. Den är fin. Men brutalt dåligt byggd. Tagenbordet har gett upp flera gånger. Den håller på att kajka ihop nu en fjärde gång. Nu är det mina USB portar. Alla tre är jävliga. Ha tålamod. Jag ska fixat. Dumma dumma dator.


ATT SÖMN ÄR ÖVERSKATTAD

Min sömn den här helgen är åtta timmar. Fyra timmar per natt. Min kropp skakar av trötthet och av helgens bravder. Några vänner är påväg över för att vara sliten tillsammans med mig. Vi ska glo på 7th Heaven och dricka te från min nya tekanna. Sen är det rätt coolt att jag kan se Muminhuset från mitt vardagsrum.


ATT BÖRJA LYSSNA PÅ DYNAZTY

Det bästa melodifesivalen har gjort är att satsa mer på rocken. Blev någorlunda chokad då de sa Dynaszys namn. Hela rummet jublade; varför ställde dom inte upp? De hade lätt vunnit istället för Eric Saade. ( Sen råkade jag skriva Erica Saade. Jag skyller på smart 24 timmars vakentid) Jävligt bra jobbat. Dynazty har något att komma med. Skönsång och karisma.

Dead By April var med för någon vecka sen, och det kändes bara jävligt fel och falskt. Det gick inte ihop. Men Dynazty lyckades behålla sin heder. Äckligt bra framträdande.


ATT SÄGA SNÄLLA SNÄLLA

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Hade en av de mysigaste, roligaste och galnaste kvällrna på länge. Men satan i gatan vad jag fick sota för de i morse på jobbet. Jag var så sliten och trött. Men ingen vila. Jag ska svira om till min utklädnad. Caroline Af Ugglas.


ATT INTE VARA SÅ ROLIG

Lite mer än en timme kvar på dagens arbetspass. Även om de knappt finns något att göra så har jag vart seg. En molande huvudvärk är inget att leka med. Den bara är där och retas. Sen hjälper de inte att jimmy ringde mig tio i fem i natt/morse. Väckte mig men jag vägrade svara. När vi pratade idag hade han ingen aning varför han ringde. Nätterna då jag sover själv ska jag stänga av mobilerna.

tråktråktråk.


ATT SLÅ IN PAKET MED FINA SNÖREN

Internet funkar igen. Men jag tittar på Greek, äter popcorn och slår in presenter. Ska hinna laga matlåda också då jag jobbar imorgonbitti. Sova kan jag göra någon annan gång.


ATT LYSSNA PÅ BLUE OCTOBER

Idag har jag lyssnat mycket på Blue October. Det passade mitt humör. Inte ledsen, utan mer bara lugn. Blue October passar så bra då.


ATT ROA SIG MED ANNAT ÄN MED INTERNET

fördel med att inte ha internet hemma?! måste hitta andra saker att sysselsätta mig med. hittade ett par turkosa tights rätt fort. så de blev till att promenera i stan. såg en liten sorgens demostration med en kvinna och ett ensamt plakat. ska promenera lite vid trekanten innan jobbet. jag känner mig rätt duktig just nu.

ATT VARA UTAN INTERNET

jimmy åker iväg över helgen. en kvart efter han gick la internet av. jag får roa mig på ett helt annat sätt. som att klä ut mig, slå in presenter och jobba. idag har jag ett mission. ska leta efter ett par turkosa tights/knästrumpor. önska mig lycka till.

ATT GÖRA SIN SYSTERPLIKT

Solen skiner och nu ska jag iväg till syster. Hon har fått vinterkräksjukan. Så jag ska lämna lite nödproviant innan en klänning ska inhandlas. Tur de att hon bor på söder så jag kan göra allt på en och samma gång.

ALL THAT REMIANS

Nu är jag tillbaka igen som en riktig människa. Somnade efter nio och sov tills Jimmy gick upp för att gå till jobbet. Att vara trött men utvilad är normalt för att vara halv åtta på morgonen. Känns som en bra start då jag har mycket att stå i. För idag ska jag hinna med att åka till stan, handla klänning och presenter. Sen ska jag hem. Städa de sista innan vännerna kommer över för att äta middag.

Mysigt uppvaknande såhär på morgonen.



ATT HA MÖRKA RINGAR UNDER ÖGONEN

4 timmars sömn och jag känner mig en smula mör. Men jag tog mig ut för att handla semlor. Planen var att köpa på bageriet här nere, men de var en sådan enorm kö så det fick bli Coop semlor. 4 timmar, de är kortare än kvällspass på jobbet.

Idag är c-vitaminer min bästa vän, apelsiner och tropicana juice. Jag vägrar att vända på dygnet. Måste hålla mig vaken så natten blir bra.


ATT SÄGA GOD NATT HALV FYRA PÅ NATTEN

Det här är snudd på tortyr. Jag är extemt uttråkad. What to do? Halv fyra på natten. Jag får inte duscha. Spela vågar jag inte göra. För då kommer jag verkligen inte att somna. Bästa är att jag råkar väcka Jimmy lite då och då. Så för en halv timme sen stod han i köket och gjorde sig ett glas O'boy. Men han kan sova ändå. Jag drack cola för fyra, snart fem timmar sen och jag kan inte sova. Tur de att mina planer för imorgon (idag) ställdes in.

Jimmys snarkningar gör mig, som tur är, väldigt trött. Men aldrig mer cola efter sex på kvällen. Eller aldrig mer cola. De ska vara päronsaft!


ATT DÖPA EN TEKANNA TILL MUMFI

I nästan ett halv år (känns som en livstid) har jag letat efter en ny tekanna. De fanns bara fula överallt, med blommor och hemska färger. Jag ville ha en enkel, i någon ljusrosa nyans. Men idag hittade jag min tekanna. Helt annat än vad jag hade i tanke. Det blev en rosa/lila tekanna formad som en elefant. Underbara Indiska. 199kr så blev den min.


ATT TA VARA PÅ STUNDEN OCH HITTA FINFINA SAKER

En snabbvisit till Jakobsberg slutade i en eftermiddag på stan. Syster behövde köpa skor och jag följde med efter Jimmy hade vart på banken, och blivit otrevligt bemött av Gudrun Schyman, (fråga aldrig henne efter vägen). Grundtanken var att jag bara skulle vara smakråd, men fick med mig småsaker hem ändå.



Jag älskar att jag har lärt mig älska livet igen. Hur jag tar vara på stunden på ett helt annat sätt nu. Känns som att jag har fått världens tur med de människorna som finns omkring mig.

 


ATT ÅKA PENDELTÅG ÄR NÅGOT JAG HELST SLIPPER

misstaget i morse var att ta på sig sidenpyjamasbyxorna och raggsockorna. har spenderat flera timmar med fabel 3 och ägg ätande. jimmy ringde och störde mg i min dvala. tydligen behöver han sitt pass, så jag är påväg nu att lämna den på hans jobb i jakonsberg. tråkigaste sträckan att åka. men vad gör man inte för den man älskar?

ATT SAKNA NÅGON GÖR RÄTT ONT

Den här månaden jobbar jag en kväll mindre i veckan, och de är en smula värdelöst. Att gå från att jobba varannan dag  (och jobba helg) till att vara ledig tre dagar i taget. Idag är jag ledig och har ingen inplanerat. Kan vara bra då jag har alltid haft något att göra de senaste veckorna. Jag kanske förtjänar en heldag hemma med ett nytt xbbox spel?

Fast en grådaskig skogspromenad skulle behövas. Jag och mina gummistövlar. Behöver få komma ut och rensa tankarna. Då jag saknar mina djur allt för mycket.


LUGNANDE OCH VÄRMANDE FILT

Efter en jobbhelg är det skönt att få krypa ner i soffan och under min pippifilt. Jag älskar min filt. Bästa jag fynade på ikea. Under en lång tid hade jag gått och gluttat och klämt på den då jag var på ikea. Men den var allt för dyr. En dag hade jag bestämt mig för att köpa den. Och då var den på halva priset. Min älskade pippifilt

INGE DOWLOAD. IT SUCKS

Folk är rätt värdelösa. De blir inge Download Festival för mig. Tråkigt folk som inte vill följa med. De svider lite då deras bandsläpp har vart gryma, Alice Coope, Avenged Sevenfold, All That Remains, Bowling For Soup, Buckcherry, Cheap Trick, Def Leppard, Disturbed, Korn, Linkin Park, Mr Big, Puddle Of Mudd, Rob Zombie, System of a Down, The Pretty Reckless, Thin Lizzy och Twisted Sister.

Jag hade vart i himlen. Men går det att vara i himlen utan sällskap? Menmen. Får hitta något i Sverige som lockar mer. Kanske Metaltown. Då Avenged Sevenfold och Volbeat spelar där.


SOM VANLIGT ÄR JAG JÄTTEPIGG

Jimmy vill inte leka med mig. Tydligen är han trött. De är ju söndagmorgon.

RÄDD LITEN FELICIA SOM GÖMMER SIG

Idag small åksan till och jag var nära att gömma mig under kassan då jag stod och tog betalt av en kund. Åskan och jag är inte vänner. Då jag gick sista året på gymnasiet gömde jag mig under bordet av ren reaktion och en gång har jag haft på mig gummistövlar inomhus. Nu har de slutat att åska som tur är, så jag slipper vara rädd då jag ska hem.


DÅ DAGARNA FLYGER FRAM

Hela dagen har jag inte vetat om vad de är för dag. Det slog mig att de var torsdag då jag skulle retunera tidningarna på jobbet. Har bara vetat om att jag ska till Kris och Trauma. Möta upp Pia för en fika, och sen till jobbet. Jag har ett nytt jobbschema, har helt nya tider. Så jag är en smula förvirrad just nu. Skönt hur mycket jag har hunnit med idag ändå. Var tvungen att dra från studion tidigt då jobbet kallade. Roger har ännu inte ritat upp min tatuering. Så jag får snällt vänta tills den är klar.




Thåström - Den Druckne Matrosens Sång


HÄR ÄR DET NYA FELICIA

och nu är jag en normal människa igen, om de nu går att vara de. sista mötet hos kris och trauma är avklarat, och första gången jag inte grät. jag har fått så mycket kunskap och hjälpmedel. jag har blivit en ny människa som värdesätter mig själv. som ställer krav och låter inte någon trampa på mig. (kanske bara på foten). jag tar tag i saker. vågar planera framtiden och njuta av nuet. mina demoner har jag fått hjälp att hantera. det är inte så mycket som står i min väg just nu. tack underbara marie!

EN SISTA GÅNG

Jag saknar en färgklick í livet. Jag håller på att bli galen känns de som. Att jag bara går runt och runt men inget händer. Kanske har fastnat i en sen vinterdepression. Kris och Trauma idag. Sista mötet. Det är läskigt. Jag ska släppa taget om något som har vart tryggt för mig de senaste månaderna. Om jag vill, ska hon hjälpa mig att hítta en ny terapuet. Får bara vara hos henne tio gånger. Senare i eftermiddag vet jag om min framtid.


OCH JA, JAG ÄR RÄDD FÖR VERKLIGHETEN

Jag önskar att någon skulle kunna ta mig i kragen ibland. Jag går allt för ofta på mina känslor. Det är något vi har pratar mycket om på Kris & Trauma. Att jag är en känslosam människa som tar till mig andras känslor lätt. När jag tittar på serier och filmer känner jag vad de känner. I flera timmar har jag försökt övertala mig själv att gå ut. På promenad och handla lite mat. Jag har hittat flera saker i lägenheten att göra istället. Dammtorka, städa upp och ta hand om mig själv. Men nu ska jag ut. Jag måste. Jag vill. Även om jag är rädd så finns de rädslor att


EMIL JENSEN

Igår när vi promenerade längs Götgatsbacken passade vi på att hämta ut biljetterna på Söder Teatern. Om två veckor ska vi se premiärspelningen av Emil Jensens nya turné. Hans nya album har släpptes idag. Låtar blandade med sorg och glädje. Jag älskar hans vrickade poetiska texter. Någon som får en att tänka om hela tiden. Man skrattar och gråter hela tiden under hans spelningar. Att han sjunger på skånska blir de bara finare.


(klicka på bilden för att komma till hemsidan)


MEET KATIE

Efter middagen satt jag och Cissi och tittade på klipp på Youtube. Den bästa går inte att bädda in. Heter Meet Katie. Från älskade filmen Horton. Ni måste titta på klippet. Ni bara måste. Snälla lova mig de.


TATUERINGSDRÖMMAR SOM ALDRIG TAR SLUT

Länge har jag velat ha en Thåström tatuering. Har försökt komma på vad, en text går inte då en mening är svårt att bara plocka ut. Jag vill ha flera låttexter då. En riktig bild på han är inget som lockar mig. Länge har jag velat ha en till älva, fast på min andra skuldra. Igår då jag var på studion pratade jag och Roger om min idé. Har mailat bilderna till han. Och får se vad han kommer på för något. Det skulle vara så fint, en Thåström älva på min andra skuldra.

Då kombinerar jag fler tatueringar så mina begär blir mindre.


NICKE BORG

När jag hörde att Nicke Borg skulle vara med i Melodifestivalen var jag skeptisk. Efter jag hörde hans låt tar jag tillbaka mina känslor. Jag är glad att han gjorde en lugn låt. Med tanke på hur hans egna låtar låter så känns de mer äkta. Det är roligt och se hur de spritter i hans kropp. Hur han har svårt att vara stilla. Jag har svårt att se rockband i Melodifestival, på ett sätt känns de så fel. Men H.e.a.t gjorde de bra. Och Nicke Borg. Han står bra på egna ben.


ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN



Idag är ingen vanlig idag. För idag ska jag få träffa Cissi. Hon har kommit hem från Nya Zeeland igen. Hela dagen är uppbokad med äventyr. Leta utklädnad till melodifestivalefesten, och sen blir det middag och vin. Ska göra ett försök att laga renskav med kantarellsås.


RSS 2.0