ATT HA EN GLASSIG MORGON

då datorn går sönder och man vaknar upp med en svullen hals är de okej att äta glass till frukost.

ATT FÅ PYSSLA HELA KVÄLLEN

cissi kom hem till mig efter jobbet. lagade en gudomlig middag och efterrätt tillsammans och sen satte vi igång och pysslade. Minnen från fritids. vi slängde ihop en smet med papper mache. var svårt att få ihop tapetklistrt. men av ett misstag blev den perfekt. carneval masker skulle göras som ska användas i tanto på fredag. carnevalfest. just nu ligger maskerna och torkar.

ATT LYSSNA PÅ QUEEN

Jag älskar liveklipp med Queen, jag älskar klipp från wembley stadium. Njut medan jag är på jobbet i de svala och har en alldeles utmärkt dag.

I Want to Break Free


ATT BLI BEROENDE AV SPEL

(de blir lite snea bilder då jag inte har lärt mig rotera på mobilen)

jag har hittat ett mobilspel jag har blivit beroende av. jag bygger mig en egen stad. lite som farmeville då massvis tar exakt tid att göra. måste ha flera grannar för att få större mark. hjälpa till hos grannarna. jag älskar de här spelet. city story tror jag att de heter. heja beroendeframkallande spel då ångesten är som värst

ATT BYGGA EN VALLGRAV SÅ INGA INBROTTSTJUVAR KOMMER IN


ATT HA EN BRUTALT DÅLIG DAG

Mina helvetes dagar bara fortsätter. igår lyckades jag tappa bort min plånbok på en 6 minuters bussfärd. där mitt busskort, leggt och grönankort låg. sen andra mer oviktigakort. Jag blev väkt då de klippte gräset utanför mig samtidigt som hantverkarna borrade i källaren. så mu sitter jag här med kliande ögon. sen har de snälla hantverkarna stängt av vattnet till klovkan tre. kul. jag kan heller inte bajsa. sen sitter jag på en akitdator som inte kan slriva s tills jimmy kommer hem. mitt liv är underbart just nu.

ATT FÅ EN TOM VECKA IGEN

Idag åkte Jimmy igen. Känns rätt värdelöst då han kommer vara borta nästan hela veckan. Först på jobb i Norge och sen ska han till Göteborg för att se The Big Four. Jag ska föröka sysselsätta mig de närmsta dagarna med att glo på värdelösa serier som The secret life of american teenager. sen ska jag knåpa ihop en karnevalmask.

ATT DAGEN BARA BLIR VÄRRE OCH VÄRRE

Helvete vad den här dagen bara blir sämre och sämre. Eftersom dagen ändå blev förstörd tänkte jag städa, laga mat och baka innan jobbet. Men nejdå. Tro fan att sockret har tagit slut. Jag orkar inte. Nu vill jag bara att den här dagen ska ta slut så jag och Jimmy får ha myskväll. Men en god korvstroganoff står på spisen och puttrar. Något som gick rätt idag. Sen sitter jag och tittar igenom midsommarbilderna. Vi hade den mysigaste dagen. Höll på i över 12 timmar. Så dagen innehöll rätt mycket. Allt från nakendans på taket till att några tjejer skulle slå Jimmy.


ATT EN HEL DAGS PLANER FÖRSTÖRS

Jag är så jävla sur och ledsen just nu. Hela dagen var planerad. Först åka till jakobsberg och pyssla med Jimmys segelbåt. Och sen åka iväg och se på Baksmällan 2. Men vad händer. Jobbet ringde igår. Sa att bara en person är uppsatt ikväll. Ingen annan kan så jag måste jobba. Jag är så jävla sur. Tänkte ha en heldag med Jimmy idag då han åker till Norge imorgon. Men nej då.


ATT ÖNSKA ER GLAD MIDSOMMAR

de är midsommar och såklart samlar de gråa molnen ihop sig. men de struntar jag i. Idag har jag en fin tunn vit bomullsklänning. klackarna på foten. färglada naglar. kvällen kommer bli underbar

ATT IGNORERA STRESS OCH SORG

Även om jag har legat vaken i snart en timme kan jag fortfarande inte släppa min dröm. Jag låg och grät ett bra tag efter jag hade vaknat. Får sluta drömma att mamma dör. De är för hemskt. För verkligt. För någongång kommer de hända. Men inget får hända min mamma. Vet inte vad jag skulle göra då.

Igår slängde jag ihop en sockerkaka, en Sverigesockerkaka då de är midsommar idag. Hoppas den blir uppskattat av folket som ska dit. Känner mig en smula stressad, varför ligger jag i sängen och slöar? Måste marinera köttet och göra salladen.

 


ATT FÖRBEREDA SIG FÖR ATT GÅ UT I STORMEN

Jag räknar ner och förbereder mig tills jag måste ut och bege mig till jobbet. Jag känner mig ändå relativt redo. Fast på ett sätt känns långkalsonger väldigt lockande. Ännu än gång vill jag säga att mitt bästa köp på länge måste vara mina höga gummistövlar.

Lyckades få syster att gå på systemet åt mig då jag jobbar från 12 - 16,15 och gå på systemet efter de är inte alls lockande. Får hitta de positiva sakerna i de här skitvädret.


ATT VARA LITE BITTER SÅHÄR PÅ MORGONEN

Just nu är jag bara så less på de helvetiska regnet. Jag klagar sällan över vädret, bara om de är allt för varmt. Men nu har jag ledsnat. De förstör mina promenader. Och de är grymt opeppande att stå på en festival eller konsert då regnet bara öser ner. Och jag har blivit utsatt av de allt för mycket nu på senaste tiden. Försvinn nu. De får gärna vara mulet, men inte regn


ATT HA LYXFRUKOST PÅ JOBBET

sitter på jobbet nu och äter färska jordgubbar till frukost. en perfekt start på dagen. En perfekt början om jag ska orka med. direkt efter jobbet blir de till att möta upp cissi och hennes vänner för att äta middag och dricka öl. så hennes vänner kan peppa till inför foo figthers. flogging molly igår var grymma. älskar att få fuldansa hur mycket jag vill utan att de är fel. de spelade underbara if i ever leave this world alive

ATT DE ALLTID SKA REGNA

jag ska sluta gå på utomhuskonserter. regnet öste ner och de blixtra och åskade. tur att de börjar spricka upp. snart är de flogging molly

ATT LYSSNA PÅ THE MAN BEHIND THE MASK

Jag gör de jag är bäst på. Stalka Alice Cooper på youtube. Alice Cooper betyder väldigt mycket för mig. Första gången jag såg han var en betydelsefull helg då jag fick mycket bekräftat och uppklarat. Alice Cooper har varit den som för oss samman. Alice Cooper var den som fick mig börja lyssna på 70 och 80 tals rock. Jag har länge velat tatuera in något från Welcome to my nightmare plattan, längs hela ryggraden. Men min idé ratades ner av Roger på studion. Han ville inte att jag skulle ha en sån mörk tatuering. Jag vill fortfarande, de skulle vara vackert. Men mörk. Jag får nöja mig med att se liveklipp och videosar från plattan istället.

I must be dreaming, please stop skreaming.


ATT BERÄTTA LITE OM MINA TABBAR PÅ METALTOWN

Vi kan börja hela festivalen med att jag tappar bort våra festivalbiljetter. Vi har slagit upp tältet och allt, och hittar inte biljetterna. Och tältet tog kanske en halvtimme att slå upp. Vi börjar vandra tillbaka och hittar några papper ihopvikta på ängen. På papprerna står mitt namn och den fina streckkoden för att få ut armbanden.

Dagen efter, första dagen på Metaltown springer vi till från All That Remains spelningen till Sparzanza spelningen, trodde jag ja. Vi lyckades hamna på Graveyard spelningen. Dom var bra, men jätteförvirrande då vi trodde att de var Sparzanza. Så vi gick därifrån då de bara var fel.

Sen den värsta tabben då, kamera helvetet gick sönder precis innan Avenged Sevenfold spelningen. Regnet öste ner som in i helvete så vi missade början på Korn spelningen.

Fast festivalerna i helhet var gryma. Bra band, bra stånd. Bra med campingen. Fast festivalområdet var för litet.

        


ATT VARA LITE VEMODIG TILL EN TOM VECKA

Förra veckan blev de en dagars jobb, den här veckan blir de två dagars jobb. Jag vet inte om de är bra eller dåligt att jag jobbar så lite. Tid för mig själv. Men vill ha dagarna att fylla något med. Imorgon blir de Flogging Molly. Känns bra att ha en dag att falla på, då jag ska umgås med vänner och grym musik. De här är en jobbig månad utan rutin. Verklighetsflykt. Fast verkligehtsflykt med vännerna är alltid dom bästa. Jag vill ha fler sommarnätter den här veckan.


ATT BERÄTTA LITE OM METALTOWN

Metaltown för mig var en verklighetsflykt. Eller som verkligheten borde vara. Musik och underbara människor. Galenskap och allt utanför normerna. Nyupptäckta band som golvar en, band som man inte lyssnar på men borde se. Och band som man avgudar, och kan göra en smula besviken. Och sen de där helvetiska regnet.

Under lördagskvällen fick jag enorma flashback till förra årets Sonisphere. Regnet öste ner och jag blev allt kallare. Bra val att campa då man fort kan springa till tältet och byta om till varma och torra kläder. De kändes inte som att området var större. Speciellt då de inte gick att komma ut från området då Raubtier spelade, och de gick inte att komma närmare scenen efter Korn.

Sedda band; Sum 41 - The Gaslight Anthem - Gogo Bordello - Corroded - All That Remains - Arch Enemy - System Of a Down - Bring Me The Horizon - Korn - Avenged Sevenfold - Början på Millencolin och Volbeat


ATT TA LITE SOVMORGON MED JORDGUBBAR I SÄNGEN

Ligger fortfarande kvar i sängen med världens magknip. Försöker få ner lite jordgubbar och hoppas på de bästa. Säsong fem av skins får hålla mig sällskap. Den är rätt värdelös. Förmodligen då säsong fyra var ett sjukt öppet slut.


ATT KOMMA HEM EFTER ETT ÄVENTYR

En återhämtningsdag. Campingkläderna ska tvättas. Ett bad och lite ryggmassage gjorde ett under för kroppen. Men inget matintag då magen har förstörts av all skräpmat. Vill inte ens veta hur få timmar jag har sovit sen vi åkta tidigt i torsdags, och att vi gick upp halv sju imorse. Well well. Imorgon ska jag vara pigg igen.

ATT FESTIVALEN ÄR SLUT FÖR I ÅR

alla muskler i kroppen värker just nu. sovit på ett gropit fält och stått i ösregn.och jag har älskat varje minut av de hela. sitter just nu i centralstation och väntar på tåget som ska ta oss hem. de sög rätt hårt att kameran dog precis innan avenged sevenfold. då jag stod i mitten långt fram och hade fri sikt.

ATT MÅ ILLA PÅ TÅGET

sitter på tåget ner till götet. inte alls pepp då jag bara mår illa. för mycket slem i halsen. men efter första ölen och bandet hoppas jag att de har släppt.

ATT FUNDERA ÖVER EN BRA KAMERA

Var nära att somna i soffan och i badet. Kanske dags att packa väskan innan jag somnar på riktigt. Imorgon bitti bär de av till Göteborg och festivallivet. Lyckades fixa med kameran idag. Så nytt minneskort och batterier införskaffades idag. Lättare än att köpa en ny kamera då jag inte riktigt vet ännu vad jag vill ha. Vill ha en bra kamera. Men inte system då jag inte kommer få ha med den på konserter. Inte än allt för dyr då jag har en tendens att tappa bort saker.

Ska försöka luska fram en nu när de är sommarreor överallt. Och en trimmer.

ATT FÅ HA SETT LINKIN PARK

Helvete vad bra dom var. Har sett så många live youtubeklipp med dom så de kändes nästan overkligt att äntligen få se dom. Har bara lyssnat på deras gamla låtar, som jag upptäckte igår är 7 - 11 år gamla. Jag är inget stort fan av deras nya sound då de är för mycket elektro av de hela. De tunga är som borta. Och de här var en turnée för deras nya album. Setlist

Därför blev jag sjukt överraskad att de hade en sån bra blandning med låtarna, gamalt och nytt hej vilt. Så alla fick de dom ville. Linkin Park var gryma, och publiken var nästan ännu grymare. Våra röster slutade aldrig att jubla. När In the end spelades sjöng hela Globen med och hördes så starkt då Chester hade slutit sjunga. Under extra numret When They Come to Me hade de plockat in bongo trummorna och beatet var enormt. Och Crawling, crawling.. Helvete vad bra de var. Vi hade sittplatser, första gången. Mäktigt att se publikhavet uppifrån. Men de kändes som jag stod i publiken. De var svårt att sitta still. Speciellt då alla andra runt än stod.



ATT ÄLSKA SIN SIDE CUT

Vi börjar dagen med en liten bättre bild på min gryma frisyr. Trodde de skulle vara ovant med en snaggad sida. Fast icke. Jag trivs grymt bra, känns väldigt mycket Felicia. Äntligen har jag en frisyr. Får se hur jag ska underhålla den sen då jag inte äger en rakapparat och Jennie som klippte mig kan ju inte springa hit hela tiden med sina saxar. Jag älskar min frisyr.


ATT KLIPPA SIDE CUT


ATT FÖRMODLIGEN FÅ SE DOM IKVÄLL


ATT MITT PUSSEL ALDRIG KOMMER BLI KLART

När vi var i Köpenhamn så köpte vi ett pussel som skulle bli en tavla över soffan. Igår la jag klart pusslet. De är två hål i den, en pusselbit kvar som inte passar någonstanns. Värdelöst då pusslet är jättefin och jag vill ha den på väggen. Får vända upp och ner i vardagsrummet för att leta reda på bitarna. Perfekt sysselsättning då halsen fortfarande är ond emot mig.


ATT HITTA NYGAMLA BAND

När jag sökte på Dregen på Spotify kom något annat upp. The Poet and The Dragon. Ett projekt mellan Dregen och Tyla, sångaren från Dogs D'Amour. Dogs D'Amour är ett band jag har lyssnat på ett tag, men som är svåra att få tag på. Få Youtube klipp, få låtar på Spotify, och finns knappt på internet att ladda hem. Deras Errol Flynn platta har jag spelat om och om igen flera gånger.


Bullet Proof Poet

ATT FÅ EN HELDAG MED SIN MAN

Igår var det en bakis-sjuk-mensvärk-dag-i-sängen. Inget mig emot. Skönt att bara få vara med min karl. Perfekt då min hals inte alls vill sammarbeta med mig. Kunde inte prata igår och de gick knappt att svälja.  De blev en sväng förbi Rusta. Så nu är jag redo för campingen på West Coast Riot och Metaltown. På torsdag drar vi ner. Bäst att min hals återhämtar sig så jag kan vara på topp. 

 


ATT MÖTA UPP VÄNNEN


och reda ut våra liv. För de gick så bra sist


ATT SE BRYAN ADAMS



Igår var jag på ett fullsatt Gröna Lund och såg Bryan Adams. I början var han brutalt bra. Han brände av låt efter låt efter låt. Flera jag kände igen. Det var ett drag i publiken. Folk skrek och apploderade. Men ingen knuffades. Men någonstanns där i mitten tappade han mig. Tre låtar på raken som jag inte kände igen. En som var brutalt dålig. Och de var ingen liveakt. De var bara låt efter låt. När Summer of 69', Everithing I do och Cuts like a knife spelades kände jag mig verkligen färdig. Så vi lämnade Elin i publikhavet och letade reda på toaletten. Lyssnade på han från bänkarna istället. Bryan Adams var bra, gryma musiker och för de mesta. Gryma låtar. Men jag vill ha mer liveakt. Mer som Summer of 69' där de blev helt galna och bara körde hur de ville.


ATT LÄSA OM HÅRDROCK

sitter och läser aftonbladets hårdrockstidni.g. intessant läsning. inga mesband nämns. utan de är hårdrock. fast de kunde ha skippat sidorna där de betygsätter "rocktishor"

ATT HA EN STRESSAD DAG PÅ JOBBET

jag har den grymaste köksstolen

jag älskar att jobba morgonpass. känns som att jag inte jobbar alls då. men idag vet jag inte. en leverans som skulle komma igår kom aldrig. Lagomt stressat de kommer bli idag. då de redan är mycket på torsdagar. men ikväll blir de konsert med.vännerna.

ATT VILJA BADA I HAVET ISTÄLLET FÖR SVETT

Idag slutade acn att fungera igen. Helt underbart att jobba i nästan 30 grader. Längtar tills min lediga dag, söndag. För då ska jag bada igen. Enda gången jag kan hantera värmen är då jag har havet bredvid mig. Ska bli skönt i sommar då Jimmy blir klar med båten så vi kan ut och segla, och bara vara. Jag älskar havet, hur lugnet alltid finns där. Hur lukten får mig att mjukna. Det är nog de bästa med sommaren. Havslukten. Och all glass.


ATT VARA EN GLAD BRUD PÅ JOBBET



kommer till jobbet och acn hade gått sönder. står i två timmar bakom kassan och jobbar i 29,5 grader. lagomt tills jag tar min rast sjunker den till 19. nu ska jag njuta av min mat

ATT KÖPA NÖDVÄNDIGA SAKER



har hunnit med lite nödväntighetshopping. bland annat en blå solstol formad som en dinosaurie. jag är nöjd. blir till att jobba stägning. inte alls pepp då jag har glassmage

ATT VARA EN SMULA OFOKUSERAD

Andra dagen på jobbveckan medan alla andra får åka iväg till SRF. nejdå. Inte alls avundsjuk. Jag får helt enkelt fördjupa mig i min egna packning och förberedelse till nästa vecka då vi drar till West Coast Riot och Metaltown. Vi måste handla ett tält. Det är en bra början för att campa.

Det är inlägget tog mig sisådär en halv timme att skriva. Jag är inte alls ofokuserad idag.


Första campingfestivalen, Rockweekend 09


ATT LYSSNA PÅ GAMLA GODINAR

Jag är inget fan av U2. Allt för mycket synth och påklistrat för min del. Tycker att de kunde ha lämnat scenen och låten åt Springsteen och Patti. Hon med rösten och han med gitarren. Because The Night


ATT TA FÖRSTA DOPPET FÖR I ÅR

Idag kryper ångesten mer än vanligt. Som tur ska jag dränka den idag. Blir till att åka till Kristineberg och ta årets första dopp. Ska äta jordgubbar och polkagrisar. Blir till att jobba kväll nästan hela veckan. Så jag ska ta vara på dagarna jag är fri i de fria. Ska nog packa badväskan nu. Sen blir de jobb.


ATT STEKA PÅ ALTANEN I GRÄNNA



klockan är snart halv fem men solen bränner fortfarande. jag vill så gärna bada men vågar inte då tatueringen på foten inte har läkt ännu. får nöja mig med att steka på altanen. ikväll ska vi äta på god fiskrestaurang. jag lever livet och kommer inte klaga mer

ATT ÅKA BÅT TILL VISINGSÖ


ATT MAMMA SKÖTER MUSIKEN

sitter i bilen. Någonstanns mellan alla köpingar. mamma lyssnar på magnus uggla på högsta volym. om de är semester så är de

ATT PACKA VÄSKAN IGEN

Då de gör för ont att tänka är det rätt skönt att få lämna staden och få åka till småland, gränna med syster mamma och hennes fästman. I helgen ska de ätas polkagrisar och gå på god fiskrestaurang

ATT KÄNDISSPANA UNDER NATTEN

Vaknade upp allt för tidigt i morse. Kvart i sju efter en utång är för tidigt. Till slut lyckades jag somna om och vakna upp mer utvilad. Gårkvällen blev en fortstatt start på sommaren. Måndagskvällen på Medusa var i topp, och gårkvällen bara fortsatte. Pussas med min man, kramas med mina vänner och springa runt på söder i natten. Sen kom kvällens fråga, är de Dynazty som sitter i bordet bredvid eller inte. Kände igen sångarens hår. Efter en tids diskussion tog Jimmy tag i det hela. Han gick och frågade. Och de var dom.

Dynazty - Know you down


ATT VAKNA UPP TILL REGNET

Det dåliga vädret är tillbaka och jag blir en smula deprimerad. Hade tänkt sitta på balkongen i timmar och läsa Scar Tissue. Men icke. Blir till att glo på Skins och städa upp de som är kvar i lägenheten innan de blir dags att gå till jobbet. Jobbar bara ikväll och sen inge mer den här veckan. Sen blir det en kort semester i Småland. Motiverande inför kvällens slit.


RSS 2.0