MITT MÖRKA HÅR PASSAR MITT MÖRKA HUMÖRJag är i helvetet just nu. Jag har börjat inse att jag kanske måste göra mig av med katterna. Tydligen går inte pälsdjurallergi och katter ihop. Jag ska prata med min läkare vad hon tror om saken. Men annars måste jag förbereda mig att början på nästa år är jag kattlös. Jag ska nog skaffa mig en orm då, eller en gris.


BLÄCKISNär vi var i Kroatien åt vi på olika resturanger och testade på olika maträtter. Vi åt på en Apollo rekomenderar restaurang som är en fiskrestaurang. Jag kände mig modig och beställde något som jag hade ingen aning om. Det var små bläckfiskar som smakade lever. Det var vidrigt. Sen var pommesen kalla också.


ATT FYLLA BANDIT BOAT

Det svider att säga, men jag måste hoppa Bandit Boat. Första gången jag får åka med så måste jag hoppa av planerna. Jag är vuxen och måste jobba. Jag kommer redan vara ledig två helger i november och en tredje är omöjligt. Stället faller ihop annars. Det suger som in i helvete, jag kommer missa Hardcore Superstar.


....

Sen måste jag bara påpeka att jag är på jobbet och skakar av ilska. Det är sådana här dagar jag bara vill säga upp mig. Det är sådana här dager jag vill skrika åt alla. Be kunderna dra åt helvete. Springa från kassan och gömma mig i ett hörn. Usch. Ikväll blir det bio och bättre tankar.

VYSSANLULL

Jag är så värdelös ibland. Färga håret var det ja?! Färgern är inhandlad. Tror fan att den står i badrummet också. Men jag kommer inte längre än så. Medan maten skulle bli klar friserade jag mig själv lite. Vi hade bunkrat upp hos framför tv med nacho tallrik. Tror att jag han se ett Two and a Half men avsnitt innan jag somnade. Och då var klockan innan åtta.

Jag och min tacomage blev buren till sängen av Jimmy. Japp. Nyfyllda 21 och jag somnar innan åtta.


ONCE YOU GO RED YOU NEVER GO BACK

Senare ikväll ska förändringar ske. Jag ska klippa av mig barret som förstördes i salta havet och färgas om så det passar hösten. Fast om jag känner mig rätt kommer jag inte trivas. Jag kommer återgå till mitt röda svall. Förändring förändring.


DUMMA DUMMA DAG

Den här dagen är ingen bra dag. Jag har hunnit med massor men ändå ingenting. Jag har vart på toppen men föll ner. Idag är väl bara en sådan här dag som vad jag än gör har ingen påverkan på mitt humör. Jimmy har slutat och är påväg hem. Vi ska äta middag, sen mysa ner i soffan och titta på Vampire Diaries. Det enda jag behvöer nu är en puss på pannan. Och kanske en resa tillbaka till Kroatien.

Sen var jag hos läkaren idag. Pricktestet visade att jag är allergisk emot katter, överkänslig emot hundar och känslig emot björk och kvalset. Sen har jag tydligen astmatiska tendenser. Alla mina framtidsplaner har gått i stöpeln. Inga mer katter för mig, inte ens hundar.

Även om det är skönt att ha ett svar till mitt problem så blev det ännu ett störra problem. Jag har ju två katter.

 

 


ROCKHÖSTDen 20 November ska jag på Avenged Sevenfold. Tack finaste Jimmy för min present!

VIRKA EN VÄSKA

Jag är på pysselhumör. Det är höst och då passar det att sticka och virka. Men jag vill virka mig en väska, en påsväska. Men jag hittar inga bra beskrivningar!! Är ju ingen hejare på att virka, så jag vill ha lätta beskrivningar.


IGÅR KROATIEN IMORGON VARDAGSBESTYR

Där rök min två veckors ledighet. Blir till att jobba på tisdag och onsdag morgon. Var tvungen att säga nej till imorgon då jag ska till läkaren för att göra prickallergitest. Försöka tvätta, ringa och skälla på hyresvärden. Sen köpa hårfärg.

Mitt hår fick ta sjukligt mycket stryk då jag badade i saltvatten och utsatt allt för många soltimmar. Ska kapa av en del och svira om till en ny hårfärg. Så den passar min underbara bränna. Men alla måndagsbestyr ska väntas till imorgon. Jimmy har precis ätit upp våra Skittles. Köpte med fyra paket hem och nu skakar kartongerna tomma. Jag hjälpte såklart lite till.


DÅ MITT ÖRA SPRACKUnder veckan i Kroatien bodde vi i byn Podgora, som ligger längs Makarska Rivieran. Fast två dagar spenderades på olika utflykter. En till Dubronvik och dagen efter till ön Brac och staden Bol. Innan vi åkte utomlands var jag sjuk, trodde att jag var döende då min kropp hade slutat fungera. Sprang runt med lock för högra örat i en vecka, och sen flög jag till Kroatien.

I flera dagar gick det bra. Jag badade, snorklade och hade roligt. Med att bestående lock. Fast då vi var i Dubronvik råkade jag gäspa och då sprack det. Helvete vad ont det gjorde. Hela natten låg jag och grät. Jag stoppade sprit i öronen. Till morgonen och utflykten till Brac hade det gått över lite. Inga fler tårar. Men jag fick springa runt med sjal lindad runt örat. Det hjälpte. Men örat gör fortfarande ont. Ska ändå springa till läkaren nu i veckan och kan kolla upp det då.


KAPTEN PEZ

Är det någon som fortfarande tvekar på att jag är en pirat?

(Stockholm 2008, Dubrovnik 2010)


TILLBAKA TILL KALLA SVERIGE

Klockan två i natt öppnade vi dörren till vår lägenhet och möttes av katterna. Vi är hemma i Sverige igen. Korkad som jag är har jag alltid svårt att sova. Snittade förmodligen fem timmar i natt. Jag har 339 bilder att gå i genom. Sen har jag flera säsonger av Two and a Half Men att gå igenom.

Fick säsong 2 till 5 av Jimmy i present. Det blir en dator och maraton dag i dag. Passar mig utmärkt.


NU PIRRAR DET I MAGEN.

Om några timmar går planet mot Kroatien. Hörs då jag kommer hem den 26 September, nästa söndag!

EUROPE PÅ GRÖNA LUND

Gårdagen spenderades på Gröna Lund med släkt och vänner. Det åktes karuseller och vann choklad. Men huvudattraktionen var såklart Europe.

För två år sen fick jag se dom under Rockweekend och då fick jag höra alla klassiker som Carrie, Rock The Night och The final Countdown. Där hade jag väldigt bra platser och publiken var underbar. Igår blev det andra gången jag fick se dom. De hade inte stått på Gröna Lund scenen sen 1985. Men tyvärr var jag inte riktigt frisk, jag frös och var helt snuvig och tjock i huvudet.  Europe börjar med eld som sprutade och de river av Last Look at Eden. Jag tackat och tar emot. Det var den låten jag ville höra och sen var jag nöjd. Vi stannade kvar vid två låtar till och sen var det hemgång.

Europe vet hur scenen ska ägas. De har varit med ett tag, rest i olika länder och bemött olika publikhav. De är världsvana och de har växt som band. Pudelfrisyrerna är borta, inte så myckey hopp och skuttande längre. De är hårdare nu. Även fast de ser botoxade ut kan jag inte göra något annat än att älska dom. Fast jag föredrar nog puddelrocken och deras spelning '85.


IGÅR VANN JAG 2KG CHOKLAD


PUDDELROCK

Nu blir det till att svira om. Första dagen på länge utan regn. Min födelsedag. Europe på Gröna Lund. Jag ska åka karuseller, jag ska spela på chokladhjul och vinna lite mer tivolidjur. Sen blir det att åka hem och packa resväskan. Imorgon åker vi.


MONSTERS INC

 Gårkvällen firades med vännerna. En av presenterna var gnuggisar. Monstergnuggisar. Jag kommer aldrig tvätta händerna igen. Låt mig presenterna Waldermart och Stuart.


GRATTIS TILL MIG


FÖRRA ÅRETS SURVIVAL CAMPJag ÄLSKAR den här bilden. När trisstessen är som bäst, efter ett par timmar på ett tåg från Oslo börjar fantasin att flöda.


VALET DEN 19E SEPTEMBER

Igår gick jag och röstade. Jag har vägt fram mellan två olika partier. För- och nackdelar. Alla partier har nackdelar som inte delar mina värderingar och tankegångar. Inget parti är perfekt. Jag blir ändå rätt frustrerad då det kommer till politik och folks trångsynthet. När vi inte delar samma åsikter blir man helt plötsligt idiot eller man tänker allt fel. Vissa ska trycka på ens åsikter. Det är så från båda blocken, och tyvärr umgås jag med folk från båda blocken som har en allt för stor försvarsattityd. Jag är ledsen över att folk inte kan acceptera att alla är olika, att alla tänker olika. Jag kan gärna diskutera politik, men jag kommer nog aldrig säga vilka jag röstade på.

Det enda viktiga är att vi går och röstar.  


PARTY PARTY

Jag trodde att den här dagen aldrig skulle komma. Jag går på semester. I två veckor. Eller sex semester dagar. Sen är det helger och tre lediga dagar. Två veckor. Sen jag började jobba har jag aldrig vart ledig i två veckor i sträck förut. Jag brukar snarare jobba två veckor i sträck.

Nu börjar tiden för festligheter. Ikväll blir det födelsedagsfirande för mig. Det ska städas och förberedas inför det. Men just nu är det vitlök i öronen. Mjukisar i soffan. Inväntar Beverly Hills 90210 (den gamla) och målandes av naglar.


EN BÄTTRE MORGON

Att äta är princip omöjligt. Inget kommer ner i min svullna hals. Därför dricker jag litervis med loka, blåbärsdryck och te. Lite frukt slinker ner också. I går låg jag på golvet och grät för jag hade så ont. För jag mådde så dåligt. Men idag mår jag bättre. Nu har jag inte ont längre, utan nu brinner jag BARA upp.

Imorgon väntar det jobb och sen födelsedagsfirande för mig. Jag gör allt i min makt att ta det lugnt idag, men jag har sjukt mycket att stå i. Det ska städas, handlas, förberedas och rösta. Hua. Men morgonen började bra. Peppade till med Queen och bakade Scones.


MIN OUTFIT FÖR IDAG


GROOMING FÖR KAJSA

Det gäller att ha tålamod med min ena katt. Speciellt då jag är nybörjare på att klippa klor. Hittils är det tre och en halv som har blivit klippta. Jag gosar med henne, borstar henne och mutar med godisar så hon inte ska bli allt för skrämd. Det är hon som får bestämma takten så vi båda vänjer oss med det. Det får bli topparna nu så jag inte klipper för långt in.

Ena katten är ju utekatt så hans klor får vara kvar.


DÅ ALLT UPPREPAR SIG

Att vara tom är bland de värsta känslorna som finns, eller det är ju ingen känsla. För tom är inget. Ett ihåligt stadie. Man bearbetar inte det som har hänt, tar inte in de som händer för stunden och inga framtidsplaner. Det är ett hemskt stadie i livet. Som ingen borde hamna i. Prata med mamma nyss, en av mina små skruttar har fått den här "diagnosen" efter en utredning. Hon går i ettan på grundskolan och känner så.

Inget barn ska behöva känna så. Det här sånt här som får mig att inte vilja skaffa egna barn. Att det finns så mycket mörker och sorg i världen. Jag vill inte sätta ett till liv i världen. Hellre vill jag skapa ett ljus för ett liv som redan finns.


ÄNNU MERA SNÖRVEL

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och snorar i täcket. Var nära att missa hämta tvätten då jag inte ens vaknade av väckarklockan. Jag är helt väck. Ska nog göra ett nytt försök att röra mig mot vardagsrummet och bosätta mig där. Börja förbereda inför torsdagen fest. Men kanske sova någon timme först? Jag vill inte vara sjuk. Speciellt då jag är själv hemma.


SNÖRVEL SNÖRVEL

Min förkylning har blivit värre. Orkar knappt sitta rakt. Men jag klagar inte. Nya Gossi Girl kom ut i natt. Dags att äta mysfrukost och dröma mig bort.


SÅHÄR KAN MINA NAGLAR SE UT DÅ JAG LÄTT BLIR UTTRÅKAD


HOME SWEET HOMEDagen borde ha spenderats i sängen. Men om jag har lovat så har jag. Följde med syster ut till Sickla för att springa  olika inredningsaffärer. Jag var som en trottsig tonåring mot min onda hals, rinnande näsa och dunkande huvud. Jag skulle ut. Efter vi har kommit hem från Kroatien är det kökets tur att få sig ett upplyft. Det ska bli fonvägg och nya prylar. Det fanns inte så mycket att hurra för butikerna i Sickla, förutom Chili som hade prisvärda grejer men lite skit också. Istället bestämde vi för oss att göra stan istället och spenderade en bra tid på Indiska. Jag skulle bara titta men fick ändå med mig två mjölkglas till Jimmy och två saftglas till mig.


HOFFMAESTRO & CHRAA

Såhär mycket såg jag av Hoffmaestro spelningen.
 

Eller nu ljög jag. Jimmy lyfte upp mig några sekunder så jag fick se deras energi på scenen. 15 000 personer var på den slutsålda spelningen på Gröna Lund. Jag är glad att vi slapp köoa då ett varsitt Grönan kort låg i våra plånböcker. Folk var som galna. Det klättrades på attraktionstak så de skulle få se bättre. På polisens order skulle de komma ner självmant eller så skulle polisen komma och ta ner dom. 25 min köandes till toaletterna. Eftersom jag knappt såg något drog vi efter en timme. Grindarna stängdes vid sju och vid nio då vi åkte var det fortfarande människor som försökte övertala vakterna att släppa in dom. Det kom fortfarande fullsatte spårvagnar med folk som ville in. Det var galet.   

Men helvete vilken energi det var under kvällen. Publiken stog inte stilla, pulsen var hög och alla var glada. Lite less är jag då jag knappt såg något. Menmen.


MIN RÖST SKA BLI HÖRDGodmorgon världen. Idag måste jag ta mig i kragen och förtidsrösta. Jag måste. Ska bara läsa på en sista gång för att veta att jag gör rätt. Storhetsvansinnet som jag har är min röst viktig och kan göra skillnad. Men jag blir smått galen då alla partier har något jag verkligen inte kan stå för. Men för det mesta är det vettiga saker.

Men då jag ska rösta för Älvsjö är jag säker.


BUCKCHERRY17 November, lite mer än två månader kvar


I'M ALIVE

Jag lever. Nästan. Igår fälldes några tårar av ren utmattning och panik över att veta att jobbet väntade sex timmar senare. Jag har knappt suttit vid datorn. Jag har knappt vart hemma. Jobbat morgonpass och sedan ute och flängt på konserter och födelsedagsfirande.

Nu väntar en pizza på mig. Jag ska snicka ihop några inlägg om spelningen och helgen i helhet.


KLAPPA PÅ MIN MAGE

Har sådan fruktsansvärd värk i magen just nu så jag inte orkar resa mig från soffan. Jag vill mest gråta för att det gör ont. Just nu hatar jag att vara tjej mer än allt annat. Eller så har jag nog bara mig själv att skylla då jag ännu inte bett om nytt recept eller gått till läkaren för att kräva en undersökning varför jag har ett helvete varje månad.

Jag borde nog införskaffa mig en vetekudde tills jag har modet att ringa läkaren, om jag känner mig rätt hinner jag fylla ett år till innan av de ovanstående kommer att hända.


DANSA HELA NATTEN

Jag gör ett nytt försök att åka till Gröna Lund. För ikväll är det Hoffmaestro och Chraa som uppträder. Har bara hört låten Young Dad förut. Många jag känner ska dit. Det kommer bli ös och drag.


ROCK 'N ROLL ALL NITE

Om allt gör för sig kan november månad bli en galen konsertmånad. Biljetterna till Taste of Chaos är redan fixad. Jimmy har fixat biljetter till Bullet for my Valentine. Jag hoppar den spelningen då jag på höjd tycker om tre låtar med dom. Men sen har vi Bandit Boat som jag äntligen kan åka på. Eftersom båten ständigt höjde åldergräns innan jag hann fylla. Samtal har börjat ringas för att dra ihop ett gäng för att bege sig ut på Östersjön. Sen kommer vi till det stora, en spelning som får mitt nackhår att resa med bara av tanken. Avenged Sevenfold. Sen de första tonerna av Bat Country har jag älskat bandet. Biljetter måste fixas. Men problemet nu, mitt konto visar bara 45kr


12 - 13 Bandit Boat
16 Bullet for My Valentine
17 Taste of Chaos
20 Avenged Sevenfold


GRÅARE VARDAG FINNS INTEÄr fruktansvärt opepp idag. Ingen insperation alls för något. Inte ens att baka. Lägenheten ska dammsugas och jag borde göra ett nytt försök att få tag på hyresvärden. Lägenheten ska dammsugas. Men den viktigaste är att åka till jobbet, jobbet som håller på att falla ihop. Frysar som tinar upp varor. Kylar som värmer upp varor. Nycklar som är trasiga och försvinner. Personal som inte vet vad uppsägningstid är för något. Kunder som är inkompitenta. Fyra pass kvar, sen är det semester. Jag räknar ner.


ME AND MY STRIPS

Det måste bara vara mig sådana här saker händer. Det kan inte vara någonannan. Idag då jag öppnade plånboken trillade en pommes strips ut. Jag blev helt paff. Då min plånbok har legat i väskan. Tydligen drälde jag så mycket igår då jag käkade pommes efter konserten i bilfärden hem.

Men ja, vissa sparar pengar. Jag sparar strips.


ED KOWALCZYKDet blev ett dånande jubel då bandet entrade scenen. Han drar av första låten på en gång och jag vill mest skratta. De tre första låterna innehåller salsadans, blinkande ljus och någon blandning mellan rock, jazz och techno. De tre första låtarna var inget jag skulle lyssna på. Men vilken energi, glädje och sammanhållning bandet hade.

Men sen låtsnar allt och låtarna avlöser varandra, den rocken jag känner igen är tillbaka. Han blandade gamla Live låtar med sina nya låtar från debutplattan. Han slutar aldrig att visa vad han går för. Svetten rinner från han men ett slut på hans energi finns inte. Vid några tillfällen brister rösten, fast bara för några sekunder. Det var en av de mysigaste spelningarna jag har varit på.  Det finns inget bättre än att se människor som brinner för vad de gör, som ger allt för sina fans. Jag ångrar det inte.


CERVELLO


Cervello var förband åt Ed igår. Jag hade bara hört låten Stay and Bleed innan som spelades flitigt på Bandit förra året. Om jag inte minns fel var väl Cervello som vann Bandit Unsigned. Jag blev glattöverraskad över deras framträdande. De var längre inte ett skränande garageband utan de var synkade. De hade ett glöd men var inte för mycket heller. Basisten såg ju inte ut att trivas. Bandet var ändå tighta och det märktes att de älskar stå på scenen.


OM MAN VILL VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN

Att gå upp i morse var smärtsamt. Mina fötter är förstörda. Det är ett under att jag inte har blåsor under fötterna. När det var en halvtimme kvar på spelningen var jag tvungen att ta av mig skorna och det var den bästa känslan på länge. Sen var det ingen trängsel eller knuffades så jag slapp bli trampad på mina fossingar. Snygga skor som gör att jag ser mer än mina mätta 161 cm. Det är värt det, till en viss del.


IKVÄLL BLIR DET KONSERT


NU SKA JAG SLIPPA SVULLENHALS OCH KLIANDE ÖGON

Innan jag drar iväg till konserten ska jag sväga förbi apoteket och hämta ut min medicin, mot pälsdjur. Läkaren (Fredrik hette han) trodde på mig. Han satt där och lyssnade på vad jag hade för problem. Vart allt kliade, när var och hur. Först såg han jättetveksam ut då han satt tyst och bara antecknade. Men tillslut sa han "Ja, det låter som att du är allergisk mot pälsdjur och gräs. Även om testerna inte visar att du är allergisk är det viktigt att se till att du kan andas ändå ordentligt."

Det är så jag vill bli bemött. Någon som tror på mig, och försöker hitta lösningar även om testerna inte visar något fel. Jag är blivit överkörd av läkare förut. Men inte idag. Tills jag ska göra pricktesterna och blåstestet (för astma) ska jag äta medicin så min andning blir bättre. Det känns bra, väldigt bra.


TID HOS FARBROR DOKTOR

Om 50 min har jag tid hod någon läkare som heter Fredrik, eller var det Niklas? Jag ska allergitesta mig. Tandisen förra veckan och nu farbror doktor. Min plånbok kommer vara tom efter det här. Det värsta är att mitt besök kunde ha blivit gratis. Om jag hade vart duktig att komma ihåg att stämpla till ett frikort.

Men jag trodde, eller snarare hoppades att operationen förra året skulle vara det sista. Att inge mer läkarbesök behövdes på ett tag. Men så fel jag hade. Är uppe i två frikort snart. Att ligga i den där sjukhussängen var bland de värsta jag har varit med om. Raklång på rygg i sex timmar. Inte ens sätta sig upp eller gå och gissa. Jag höll mig rätt bra då.

 


MÅLTID FÖR KUNGAR

En festmåltid håller på att förberedas. Det blir en kryddig och god fisksoppa till varmrätt och chokladvåfflor med färskfrukt till efterrätt. Mango är ett helvete att skära upp. Det är kladd och en stor knöl i mitten. Ska också testa göra egna baugetter och vitlöksmör till förrätt. Jag är rätt duktig ändå.


THIN LIZZY


NÅGON VILL SE MIG SKITIG

Det är omöjligt att få tag på vår hyresvärd. Ringt i över en timme nu och kommer bara till hans roliga telefonsvarare. Vår låscylinder till tvättstugan har mystiskt försvunnit från bokningstavlan. Har mina aningar om att det är hyresvärden har tagit bort den då jag har två låscylindrar men kan bara använda en. Och han har tagit bort den som funkar.

 
Sen har jag nog tittat på för mycket The Simpsons då jag börjar efterlika deras beteende.


NATTEN JAG VÄLKOMNAR DIG

En sömnlösnatt välkomnar jag. Hela min kropp vill fortsätta ta in den här dagen. Hur fridfull jag har varit. Jag kommer ihåg min första sömnlösanatt. Jag låg ochsträckläste Harry Potter och den flammande bägaren (?) fyran var det i alla fall. Sen har Harry blivit ett återkommande fenomen för mig då nätterna inte känns skrämmande. Streckläste även sexan förra året då jag somnade vid sju på morgonen. Jag älskar dom nätterna. Då det inte finns några monster under sängen, inga andra röster utanför fönstret som stör eller ingen förväntar en att vara kontaktbar. Det är jag som bestämmer.


IMPULS BOKA KONSERTBILJETTER?

Nu väntar äntligen några dagar ledighet. Det kan behövas då min kropp snart tar livet av mig. Allt för lite sömn och hårda arbetspass.

Radion var nyss snäll mot oss. Information om vad som händer i veckan i konsertväg. Ozzy Osbourne spelar ju på tisdag. En utsåld konsert. Men på tisdag spelar en skönsjungande man som står på sina egna ben. Frontfiguren från Live har släppt ett debutalbum. Ed Kowalczyk – Alive. Det blir en intimspelning på Klubben. Musik jag lyssnade på förr men nu glömt bort. Jag är rätt sugen på att dra dit då jag ändå missade The Baseballs. Det kliar i kroppen. Jag behöver livemusiken. Sen intmspelningar är vackra, mer nakna och öppna. Få stå där och njuta. Kostar 240 kr.


JAG ÄR BARA LYCKLIG

Att vakna upp med ett leende är det bästa som finns. Att vakna upp efter en underbar kväll med skratt och lekar. Att vakna upp efter en underbar kväll med ens vänner och andra goa människor. Det bästa är att vakna upp pigg. Framförallt då jag jobbar kväll. Jag ska övertala Jimmy att spela lite xbox innan de bär av till jobbet. Monsters VS Aliens.


FLOGGING MOLLY - SEVEN DEADLY SINS


DEN BÄSTA INSLAGNINGEN NÅGONSINN
GÖR OM GÖR RÄTT

Jag tog ett beslut igår. Jag hoppar The Baseballs. Kvällen ska ägnas helt och hållet åt födelsedagsfirande. Jag är redan pepp. Sväng förb systemet, sväng förbi den sista affären för att handla den sista presenten. Jag kommer tvinga till mig I dont feel like dancing, The Look och be om en omgång med bugg.
 


KAJSA IN THE BOXMin ena misse hittar alltid sjuak stället att ligga och fläska på. Hennes favoritställen är gardinstänger, dörrar, hatthyllan och helst i min klädkammare. Men det här är hennes nya ställe. I en kartong under soffan. Sekunden efter den här bilden togs sprang den andra katten fram och ställde sig framför kameran. Antingen ville han också vara med på kort eller så skylle han skydda lill Kajsa då hon låg och fläskade i sin kartong.


MY BODY IS CURRLED IN A U SHAPE

Jag ber snällt. Kan min blogg börja fungera snart? Jag slänger in en vacker gammal goding så länge. Jobbar förmiddag imorgon så vi ska somna till Vampire Diares. Jag är ändå rätt glad att jag väntade med den serien. För snart kommer säsong två ut och då har jag sluppit vänta.


MUSIC IN MY DRINK

Igår använde vi våra nya iskubar. Formade som gitarrer. Den akustiska fick svalka vår päronsaft. Elgitarren och basen ska väntas med till min födelsedag då min Jack Daniels ska svalkas. Gitarrhalsen blir sedan en drinkpinne då isen har smält. 59 kr på Lagerhaus.
JOBBKLÄDERNA SKA PÅ

Första september idag, datum jag har föeaktat men månad som jag har längtat till. Om tre timmar blir det tandläkaren. Borra. Kockan två. Sen blir det till för mig att vända hem igen, låta bedövningen och smärtan släppa för att sen jobba tre onödiga timmar. 18 - 21,15. Omotiverad är ordet. Men tre timmar kan jag bita ihop.


RSS 2.0