ATT FÅ UPP FLÅSET

Efter jobbet slängde jag in matvarorna i kylen och gjorde mig redo. Träning står på schemat. Då Victoria flyttade in hade hon med sig massor med skit, en del av skitet var träningssaker. Så nu står jag och trampar på något som är bra för benen medan jag leker med hantalr och tittar på Two and a half Men.


ATT FÅ KÄNNA ALLA KÄNSLOR

Dom här senaste månaderna har mitt psyke åkt upp och ner. Dagar fyllda med glädje och äventyr. Medan nätterna har vart hemska. Vaknat upp och inte kan placera vart jag är någonstanns (då jag är i mitt sovrum). Har sett hur saker tar form och blir något helt annat. Jag blir iskall och stängt in mig. Velat sova i badkaret då jag känner mig trygg där. Tagit saker allt för personligt även fast inget är riktat till mig. Kräkts av ren ångest flera gånger på jobbet. Men samtidigt har jag lyckats fylla dagarna med lycka och glädje.

Vet inte hur, men jag har sprungit på smal balansgång mellan mina känslor. Hämtat lite av allt möjligt. Just nu känner jag alla känslor och jag älskar de. Jag känner och därför finns jag. De är sån här jag är. Känslosamperson deluxe. Men jag pratar om mina känslor. Jag diskuterar dom. Därför tar de aldrig för står plats i  mitt liv. Jag är den jag är och folk älskar mig som just jag är. De kan ju inte bli bättre.


ATT HA EN GISSNINGSLEK

Gissa vilka som ska till New York den 7 Maj i en vecka?!?!?!?!?!??!?!?!?!!!! Flyget är betalt och klart. Nu är vi på jakt efter boende.

ATT HA EN PRODUKTIV VECKA

Har haft väldigt produktiva dagar dom här senaste dagarna. Betat av flera viktiga saker på vår to-do-list. Följt med syster på en lägenghetsvisning i morse. Snart ska vi iväg igen. Franz har blivit allergisk mot sitt spån. Så ska svänga förbi djuraffärn och köpa nytt. Lilla plutt Franz som bara växer, blir större och modigare för varje dag.


ATT LETA EFTER RESOR

Idag gav kroppen upp. Ingen jobb för mig idag. Tur att jag har en kollega som alltid ställer upp i sista minuten. Istället ligger jag nu i sängen och tittar på resor till New York. Sparkontot tillåter, flyget är hittat. Nu är de hotelletande innan vi bokar allt. Hoppas att allt går som de ska. New York har börjat locka. Världen har börjat locka. Jag känner mig säkrare i mig själv så nu är jag redo för världen


ATT LIGGA I SÄNGEN OCH HOSTA

Då man har vart sjuk sen i torsdags och jobbat hela helgen så finns de ingen enregi över till annat än att ligga i sängen och titta igenom mina Two and a half Men säsonger. Ikväll blir de till att jobba stägning, sen väntar Jimmy på mig utanför med bilen. Han lika sjuk om ännu mer sjukare. Kanske köper med mig lite Ben&Jerry glass.


ATT TITTA PÅ SVENSSON SVENSSON

Då man har ont i halsen, läslamporna har gått sönder så är de alldeles utmärkt att ligga och titta på Svensson Svensson. Jag älskar den serien. jag älskar filmerna. Jag och syster såg den nya på bio i söndags. Vi skrattade så vi nästan grät. Sen älskar jag ännu mer att Max har handlat av mig. Blev helt till mig så jag gav han fel snus och allt.


ATT PILLA LITE PÅ UTSIDAN

Kände för lite förändring, gladare förändring då världen blir allt gråare. Men ännu inte klar. Fast ju kallare de blir desto godare blir citrusfrukten. Just nu vill jag bara att snön och vintern ska komma. Jag vill åka spark hos mamma, jag vill göra snögubbar med vännerna, jag vill åka pulka på natten. Jag vill att de ska bli jul. Jag vill ha alla levande ljus och golukten som bara julen kan tillföra.


ATT DRA SIG LITE MER I SÄNGEN

Lyssnar på Rockklassiker och försöker vakna till liv. Franz har vart sur på mig då jag har täppt igen hennes rymningshål. Hon har gett igen med att låta som djävulen själv. Bara att ta tag i dagen. Eller så kan man ligga kvar i sängen ett tag till och titta på bilder från den bästa födelsedagen. 17 vänner åker ner till Götlaborg för att fira varandras födelsedagar. 22 år och lycklig.


ATT LYSSNA PÅ IGGY MED MOS I HUVUDET

Jimmy har gått och blivit förkyld, såklart har han smittat mig. Mos i huvudet och jag är på jobbet. Försöker sjunga för mig själv då moset blir allt för påträngande.


ATT LÄRA SIG TYSKA

Om prick en månad åker jag och Cissi till Frankfurt för att handla julklappar, gå på pubrundor och se Blue October. De enda jag kan säga på tyska är Jag är en vampyr, och en stor öl tack. Jag har en månad på mig att öva, tysklexin app på mobilen och sen är google min bästa vän.

Ich bin verloren - Jag är vilsen
Wir werden seheren, Blue October - Vi ska se Blue October
Laktose-Intoleranz - Laktosintrolerant
Ich bin über hing - Jag är bakis
Run schneller. Wir kommen zu spät zum flughafen - Kör fortare, vi är sena till flygplatsen (planet)
Wo ist das krankenhaus? - Vart ligger sjukhuset?

Rätt så bra meningar. Men måste nog kunna fler..


ATT VAKNA UPP MED EN FRANZ I HALLEn

Att vakna upp med huvudvärk och magont. Och sen upptäcka att Franz springer runt i hallen helt själv. Snorungen hade lyckats ta sig ut från sin bur och roade sig själv i lägenheten. Kanske får springa ner till djursffären och få lite tips på hur jag ska göra med hennes nya äventyr. Eller så kan jag titta på serier och baka schatswalds (???) bakelser som är gluten laktos och nötfri


ATT INTE VETA VAD JAG SKA GÖRA

På något vänster fick jag lägenheten för mig själv ikväll. Sen syster flyttde in för en månad sen är de alltid någon i lägenheten. När dom toma stunderna kommer brukar jag alltid njuta av tystnden. Läser en bok eller pyssla med smycken. Men nu vet jag inte. What to do?

Kanske ska bygga mig en egen ödla?


ATT HA ETT HUSDJUR IGEN

En annan sak jag har hunnit med är att jag har en hamster nu, en vintervit hona som heter Franz. Hon är en tuff tjej som älskar att hoppa och klättra. Finafina Franz.


ATT VARA TILLBAKA

Jag kanske ska ta upp bloggandet igen. Min hektiska höst har nu lugnat ner sig. Och jag känne mig mer manad att ha tid för att blogga. Flera gånger jag vart nära att börja pilla här igen.

Vad har jag hunnit med då? Close up kryssningen där jag slet ut min piercing. Efter många om och men har jag jag lyckats pressa igenom igen. Jag gick på semester, hade en galen födelsedagshelg i Göteborg. Sov hemma i några timmar för att sedan sätta mig på planet till Spanien.

Sen har de vart jobb, fester, jobb, hälsa på vännen på sjukhus, vara på Rättviks marknaden, jobba, festa, konserter. Nu börjar vintern närma sig ochg jag är samlad med energi.
RSS 2.0