ATT HISTORIEN FÅR ETT SLUT

Jag är ledsen. Boken börjar närma sig till sitt slut. Inge mer Pamela Des Barres. Inga mer rockstjärnor. Inge mer groupieliv på 60/70 talet. Läs boken. Ta del av historian. Den är magisk. Skulle göra mycket för att gå hand i hand med henne längs gatorna i Hollywood. Skutta fram och hälla glitter längs vägarna. Ta del av något större. En grund till musiken.


The GTO's


ATT KRIGA MED HANTVERKARNA

Försöker överrösta hantverkarna här utanför med Soilwork. Har haft hantverkare utanför mitt fönster nu sen i mars. Jag är less. Speciellt då de lyssnar på Rix FM allt för högt. Kriget har börjat. Och jag kommer att vinna.


ATT PEPPEN HAR BÖRJAT

Ikväll blir en förebyggandekväll. Ska fixa hår, naglar. Äta mat med massvis med vitaminer och andra viktiga saker. Imorgon bär de av på sjön och behöver all energi jag behöver. Jag är burtalt pepp. De ska bli rock rock rock en massvis med rock och punk. De ska bli härliga människor, bästa sällskapet och en oförglömlig resa. Jag ska dansa hela torsdagsnatten

Ska försöka sova med inbakat fläta så jag vaknar upp med änglahår


ATT JAG ÄNDÅ SNART BLIR VUXEN

När Cissi är på besök får man leka med maten, de får man ananrs göra hela tiden. För när man är vuxen i sitt egna hem är de en själv som sätter alla regler

ATT DE BARA ÄR TVÅ DAGAR KVAR


ATT VARA TVUNGEN ATT SOVA SJÄLV

Päckling, kom hem så jag får sova. Sömnlösanätter utan dig


ATT ORDNA UPP KAOSET I KLÄDKAMMAREN

Halvkassbild på min proppfulla klädkammare. Jag har allt för mycket kläder för en klädkammare. Jag har gått från sänglådor till byrå till garderob till klädkammare. Allt blir för litet till slut, och de går inte att bli större än en klädkammare. Tog en sväng förbi IKEA idag och köpte lite saker så jag får de mer ordning. Skit har åkt ner till källaren och nu står de fina lådor på hyllan istället. Bara klänningar, skjortor och lekdräkter som hänger. Resten är vikta och uppdelade så jag vet vart jag har allt. Nu har jag en hög med galjor över.

Nu när jag är nöjd med hela lägenheten ska klädkammaren få en make over.


ATT VÄLJA ATT STÅ PÅ DJURENS SIDA

I lördags gick vi även på bio och såg den nya Apornas Planet. Under de första minuterna var jag nära att säga till Jimmy att han skulle stänga av filmen. Sist jag mådde så dåligt var under The Town som vi såg strax efter rånet. Hur magen knöt sig och tårarna kom fram.

Vi människor är hemska mot djuren. Vi gör allt för att gynna oss själva. tar schimpanser från deras naturliga hem för att ha dom som testdjur. Behandlar djuren som skit, de vi inte förstår oss på är mindre värt än oss. Hur människorna har en sån dubbelmoral, själviska. Filmen var bra gjord, men jag mådde dåligt över hur människorna fortfarande inte har en bättre moral kring djuren.

Jag är stolt över att jag är Djurfadder hos djurens rätt, att nästan alla mina produkter är veganska och inte testade på djur (hårvård, smink, ansiktsvård). Jag vägrar bära päls och skinn. Har varit vegetarian förut och börjat lite smått igen. har alltid vegetarianska alternativ i frysen.


ATT FÖRSÖKA SKRIVA ETT INLÄGG

Första gången jag sitter vid datorn sen i torsdags. Och mitt tålamod räcker inte till då de här är tredje gången jag får skriva om inlägget och hantverkarna borrar som in i helvete i väggarna. Trodde att jag skulle slippa de nu då källarn var klar.

Back on track, i lördags blev de badminton. Jimmy halvt dödade mig då han siktade rakt på mitt ansikte, rygg och armar. Men jag ser mig inte som besegrad då timmen ändå var jämn. Nästa gången är de hans tur att få bollar i ansiktet.


ATT HITTA TREVLIG INFORMATION PÅ STANEn film om svensk metal/hårdrock. Kan de bli bättre?! Släpps den 7 oktober

ATT GÅ FLERA STEG

Stegräknaren fungerade inte på jobbet igår, men promenaden dit resulterade i väldigt många steg. Idag ska jag ta ut stegräknaren ut på en sväng på stan innan jag ska jobba. Ett par inneskor behövs då jag och Jimmy har fått för oss att börja spela badminton.


ATT SEPTEMBER ÄNTLIGEN ÄR HÄR

Känns som jag borde starta en nedräkning till allt som kommer att ske. Vi kan börja med att om en vecka blir de Close Up kryssningen. Brutalt grymt då jag äntligen kommer få se Dia Psalma, deras sista turne. Om två veckor bär de av till Göteborg med 16 andra vänner för att fira min födelsedag, och fyra av mina vänner fyller ocskå år. Under den helgen ska vi också se Lars Winnerbäck. Vi kommer hem sent på söndagen och tidigt på måndagmorgon sitter jag och Jimmy på ett plan mot Barcelona, Catalonia. När jag kommer hem därifrån vankas de fest då fina Ina från London är i stan och hälsar på.


Jag kommer tjata, jag kommer vara pepp. Jag älskar septembermånad.


RSS 2.0