ATT HA HAFT EN ENERGIGIVANDE HELGEfter den här helgen mår jag väldans bra. Sitter nu och väntar på bussen som ska ta oss tillbaka till Stockholm. Har hunnit med att fika i en ombyggd lada. Ätit nybakat storbulle och druckit te i närheen av kossor. Jag älskar att vara på landet.

ATT HA FORTSATT SOLSKENHaft en mysig start på dagen. satt på altanen där jag hade korsord sol vattenmelon vindruvor och misfits strömmade ur högtalaren. snart blir de promenad i byn

ATT TRIVAS RÄTT BRA PÅ MINISEMESTERNbefinner mig på hälsingslanda riviera och mår rätt bra. solen hamnar då och då i moln. men jag klagar inte. ledig i tre dagar och jag njuter

ATT HITTA NYGAMLA LÅTAR

Andra gången jag hör den här låten nu. Den är så otroligt fin. 20 min kvar på jobbet. Sen bär de av till mamma. Äntligen lite ledighet som är längre än en dag. Får se om de blir buss eller bil då Jimmy är ute på sjön men fick soppatorsk. Kan bli spännande.  Return - Bye Bye Johnny.


ATT VISA LIVSTECKENdå världen är för hemsk att hantera är det skönt att få skissa ner sina idéer. de är allt för långt att vänta till november

ATT LETA EFTER FLUFFIGA VARELSER

Ligger och väntar på att Jimmy ska komma hem. Han har vart ute och seglat hela kvällen efter jobbet. Tredje gången han seglar. Så jag hoppas han hittar i skärgården. En tidig kväll blir bara senare och senare.

Jag saknar verkligen att ha ett husdjur. Snart ett halvår sen katterna fick sin sista vila. Så i onsdags åkte vi till Globen och tittade i deras zoo. Marsvinen och kaninerna delade bur medan hamstrarna sov i sina. Funderar på att skaffa hamster, en liten guldhamster som ska heta Franz.


ATT INTE BEHÖVA STÄLLA VÄCKARKLOCKAvaknade upp till världens oväder. spöregn från helvetet och blixtrar som kom tätt. tur att jag har över en halvtimme innan jag ska till jobbet så de hinner försvinna

ATT VARA FÖRBANAND MEN SAMTIDIGT SJÄLVSÄKER

Måste ta mig i kragen snart och köpa en ny dator. Har inte haft en egen fungerande dator sen inbrottet. Blir ingen liten dator den här gången utan en vanlig bärbar dator. Sen måste jag ta och köpa en fungerande kamera någon gång. Det är så mycket borden helt plötsligt. Jävla inbrott. Så borde vi fixa nytt xbox och playstation så jag kan spela mitt älskade Fabel 2 & 3 och sjunga Singstar. Jävla inbrottstjuvar. Hoppas ni ruttnar i helvetet. Känner bara hur pengarna bara försvinner.

Men för att vara lite positiv, en gamelgubbe tyckte jag såg självsäker brud som har koll på saker. De tackar jag för. Måste vara frippan.


ATT LYSSNA PÅ HÄR ÄR JAG

En timme kvar på jobbet. Allt går för bra på jobbet så jag blir lätt uttråkad. Finns knappt något att göra då allt redan är gjort. Så lite peppmusik för att klara av den sista timmen. Älskade älskade Mimikry


ATT SJÄLEN GÅR I BITAR DÅ JAG HÖR NYA SONIC SYNDICATE

jag blir ledsen ända in i själen då jag hör nya Sonic Syndicate låtar. De är inte de bandet jag blev förälskad i. De börjar mer och mer likna Dead By April. Botten napp med den nya sångaren. Från en äckligt grym och hård snubbe till en pretty boy från England. Och vad är grejen med regnet i videon. De känns som en boyband video. Roland kom tillbaka och styr och rensta lite i bandet igen


ATT FÅ SOCKERKICKAR MED FINA VÄNNERdagen har vart allt för händelserik för min del. med allt för många kassar i handen glömde jag min väska med mina hemmanycklar i. jävla tur att ena mobilen och plånboken låg i någon av alla kassar. efter ett samtal till sl där jag de skulle kontakta chauffören var de bara att planera om. vi våldgästade anna och hade kakkalaset hos henne ustället. lika mysigt de. kakor sushi vänner och allsång på skansen.

jag är så sjukligt glad över mina vänner. att jag hade sån tur i livet. hade kvalitetstid med min pia under dagen. vi skulle baka bullar men blev en lång runda på stan istället

ATT VARA UPPE HELA NATTEN MED HINDER

Efter att ha gråtit en liten skvätt över mina saknade katter så ska jag ta tag i dagen. Redan hunnit glo på serier och dushat. Har satt spotify på högtsa volymen och ska ta tag i disken innan de blir till att göra en snabb vända till Götgatsbacken då de är så fint väder ute.

Hinder och Skid Row har samma påverkan på mig, kan inte sitta still, klättrar på väggarna och sjunger med de högsta jag kan. Och så tycker jag de är dags för Hinder att komma tillbaka till Sverige.


ATT HA SETT DEN SISTA HARRY POTTER FILMEN

Såg den sista Harry Potter filmen igår. Halva biosalongen satt och grät och snörvlade högt. Jag var en av dom, fast inte högt. Jag grät av stolthet, smärta och hur mäktigt de var. Jag grät av glädje och skrattade högt. Har svårt för filmerna då jag avhudar böckerna. Men dom lyckades med den här, bästa av alla åtta. Jag har ännu inte riktigt återhämtat mig.


ATT MISSLYCKA MED BAKANDET

Får man verkligen slänga en hel plåt med kakor? Skulle baka kortintkakor, men dom här smakar skit. Kanske blir godare då dom stelnar? Värdelöst, och imorgon är de ju bullkalas hos mig.


ATT PLANERA EN RESA TILL KOLMÅRDEN

För två år sen gjordes en liten fin roadtrip. Först hämtade Cissi upp mig med bilden och de bar av mot Tom Tits, sen hem till hennes pappa för att sova en natt i Norrköping och sen till Kolmården, någonstans under natten hade även Elin anslutit sig till oss.

I år blir de Kolmården igen. Fast hur vi ska ta oss tid är en annan femma. Om man åker Kolmårdsbussen ner kostar de över 400kr mer än entré priset. Inte så värt. Så nu letar jag efter billiga hyrbilar. Fördel att känna folk med körkort så man inte blir så låst.

Och vet ni vad jag hittade på deras hemsida, live webcameror hos några av tjuren. Så man kan tjuvkika på tigrarna, delfinerna, aporna, noshörningarna och pingvinerna.


(när vi matade hästarna hos hennes pappa)


ATT VARA NÖJD

I natt hade jag svårt att sova. Var allt för glad. Kan inte alla kvällar vara som igår. Då jag får umgås med mina vänner, hitta nya vänner och stöta på gamla. Helt perfekt. Och att jag börjar våga träffa nya människor. De är stort då jag lätt låser mig till dom jag redan har.


ATT LÄSA TIM BURTON SAGORLigger och läser min fina Tim Burton bok jag fick av Ina i 20 års present. Letar efter inspiration för att hitta de kreativa i mig för att skapa något nytt. De är söndagmorgon och man ska inte göra så mycket mer. Senare ikväll blir de Harry Potter.

ATT ÄLSKA DOM HÄR KVÄLLARNA


ATT SLÄPA RUNT PÅ ETT STORT PAKETÄr påväg till jobbet nu. Direkt efter de ska jag bege mig till söder. Möta upp vännerna för att fira nina på någon krog. Kommer nog möta upp härligt förfriskade vänner. Men blir lugnt för mig då kroppen inte kommer att palla.

ATT LYSSNA PÅ MARILYN MANSON

Till några veckor sen har jag trott att låten heter Unlikable Monster. Dyslexifelica.

ATT HA TID FÖR EN VILA

Fördelen med att vakna upp tidigt är att jag hinner med allt och lite till. Så nu kan jag luta mig tillbaka, vila innan jobbet. Glo på Two and a half men och äta nybakta snickerskakor. Och herrejävlar vad håret växer. Sidecuten växer fortare än mina naglar.


ATT HA FRESTELSER MITT FRAMFÖR EN

Mitt köksbord är belamrad med frestelser. Hela 13 frestelser. Men de är inte till mig. Jag får vänta två månader till.


ATT FÅ SPENDERA FLERA TIMMAR MED FINA VÄNNEN

Presentshoppingen blev längre än planerat för oss båda. Men vi klagade inte. Letade reta på efter en pizzeria i stan, men kändes omöjligt då vi till slut nöjde oss med Soft. Inget att rekomendera. Men de var mat i alla fall. Nu ligger jag hemma och ångesten kryper. Hoppas på en massage snart då ryggen tar kål på mig. Men om några veckor ska jag på spa med mamma.


ATT ÄLSKA DANGER DANGER


ATT TROTS VÄDRET MED KLÄNNINGAR

Vädret är ostadigt. Men de hindra inte mig att klä mig i klänningar och färgglada strumpbyxor. Håller på att röja i lägenheten. Men tar en fin paus för att åka till stan och leta efter en födelsedagspresent. Missar besöket till Tom Tits i helgen då jag måste jobba. Men födelsedagsölar kan alltid slinka ner.


ATT HITTA INSPO BILDER

Efter min Thåströmtatuering kände jag mig klar. Att jag kände mig hel med små utsmyckningar på kroppen. Mina fjärliar kom efter men hade pratat om den ett tag. Åtta tatueringar är ändå en bra samling. Tyckte jag tills jag hittade en ny hemsida, Fuck Yeah, Tattoos. Tatueringar i olika stilar och storlekar och på endel finns de en historia bakom tatueringen.

Efter några tiotals sidor hittade jag vad jag ska göra näst. Fast ska rita upp mig egen, men hittade stilen.


ATT HITTA RÄDDAREN I NÖDEN

Började med en mirakelkur idag, förhoppningsvis. Hela mitt liv har jag vart laktosintolerant. Oftast går de bra men på sommaren är de ett helvete då jag äter glass, massvis med glass. Så min mage är ständigt i kaos. Men inte längre. Med en tablett om dagen ska jag kunna äta obegränsat med mjölk. De två första dagarna får jag inte äta någon laktos. Men om tre dagar ska jag äta glass igen.


ATT TITTA PÅ HARRY POTTER

I natt gick jag till sängs vid halv två. Har börjat se igenom alla Harry Potter filmen då vi ska se den sista på söndag. Färska upp minnet och hamna i samma stämning. Men filmerna kan aldrig bli lika bra som böckerna. För tredje boken kommer alltid ligga mig nära hjärtat. Då dementorerna kom med i bilden och beskrev den ångesten jag kände, samma känsla som då de är i närheten. Tomheten, kylan och hur livet bara försvinner ur en.

Inne på femte filmen nu. Ska försöka hinna med sexan innan de är dags att gå till jobbet.


ATT HITTA EN HEL FESTLIG BJÖRN


ATT HA SYSTERDAG MED SYSTERförut var de skönheten och odjuret. nu är de svensson svensson. massor med nötter frukt dipp och gurka. mystisdag

ATT HA KÖPT SKÖNHETEN OCH ODJUERT

När jag var på Rusta i söndags så rotade jag i deras dvdhylla och hittade den jag letade efter. Skönheten & Odjuret, min favoritfilm. Och finns med i topp fem. Sen borde Gaston räkna sig som Odjuret med den där läskiga attityden. Jag har haft en Chipmugg när jag var liten. Jag har gått på musikalen med mamma och syster för några år sen.

Skönehten & Odjuret har alltid funnits där, och nu har jag den på dvd. Så ikväll kommer syster över och vi ska ha filmkväll.


ATT ÄNTLIGEN FÅ TVÄTTA I DEN NYA TVÄTTSTUGANDå tvättmaskinerna inte är klara så har man tid för att pussas. Jag älskar vår nya tvättstuga. Den är perfekt. Rymlig,ny, fräsh. Maskinerna går fort. Kläderna blir torra fort. Jag älskart.

ATT FYLLA VÄGGARNA MED ROCKSTJÄRNOR

Igår hämtade jag ut mitt paket som kom för några dagar sen. Min Alice Cooper tavla har kommit. Just nu står den i sovrummet så vi kan se den hela tiden tills vi har bestämt plats åt den i vardagsrummet. Då kommer jag ha en ung och en gammal Cooper som vakar över mig. Den gamla Cooper är från förra årets Sonisphere.


Sämst kvalite, bilden gör inte den rättvis då jag tog bilden med mobilen


ATT BÖRJA DAGEN MED AVENGED SEVENFOLD

Jag älskade den här låten, ännu mer efter Metaltown då de tillägnade låten till sin döda vän. Den blev mer sårbar och mer riktig då. På något sätt lyckades M. Shadow göra låten lugn även fast den inte var de. Mina tårar föll. Fast den här råa versionen kryper sig in på skinnet. Får mig att vilja bli råare.


ATT GÖRA EN LITEN SNABB UPPDATERING

Igår fokuserade jag bara på livet. Efter jobbet fick jag se Jimmys båt. Den är stor. Och röd. Snart är den sjöduglig så nu blir de till för småojkarna att lära sig att segla. Efter de åkte vi till Sundbyberg och hem till Jimmys vänner där de bjöds på hemmagjord fish n' chips. Gudomligt gott. Sen efter de bar de av till Fridhemsplan för en timmes boulespelande. Jag älskar gårdagen. Jag älskar nuet och jag älskar morgondagen.

Nu ska en gryta med chili con carne slängas ihop.
 


ATT VARA VÄLDIGT VÄLDIGT SUGEN


ATT FÅ GLÄDJANDE BREV

När jag kom hem efter en påfrestande dag på jobbet muntrades jag upp med tre brev till mig. Två vykort och ett avi. Tro fan att min tavla som Vanadesse har målat kom fram idag. Får bli en kvällspromenad och hämta ut den. Sen ett vykort från SL om att min plånbok är upphittad. Och sen ett klockrent vykort. Ett från Teneriffa. Hade önskat mig en naken man men får nöja mig med ett peniskaktus. Och de är nästan bättre. Sitter fint på kylskåpet.


ATT LÄNGTA EFTER ENSAMHETEN OCH LUGNETav att bara göra roliga saker har jag lyckats stressa sönder min mage och min kropp. därför ska jag efter jobbet ha en felicidag. alla kvällens planer är inställda. jag ska hem och ta de lugnt. för imorgon börjar planerna igen.

ATT HA FEL FÖR FÖRSTA GÅNGEN I LIVET

Lagomt besviken är jag då de tydligen inte var herr depp som spelade med cooper i måndags. de var bara london som fick den chansen. life goes on och ibland ska även jag ha fel, ta in de här nu. första och sista gången jag har fel. men de väger upp lite att ryan roxie var en grym musiker med brutalt bra scennärvaro. och så länge jag har min man vid min sida är jag väldigt nöjd med livet.

ATT JAG SNART SKA ÅKA TILL IKEA

Efter några timmar ute i solen kröp sig huvudvärken på. Även fast jag har druckit massor, ätit bra mat och rakat av mig halva håret så får jag fortfarande den groteska sommarhuvudvärken. Ska samla energi för att sedan åka iväg till mitt favoritställe, IKEA. Jimmy försökte lurka sig ur de genom att komma med ett annat förslag. Men icke. Ikväll blir de IKEA.


En gång av alla gånger på IKEA då jag hittade en underbar kudde.


ATT HÄNGA I TREKANTEN MED SYSTER OCH ALLA ÄNDER


ATT HA EN SOLSKENSMORGON

En rätt så mycket bättre morgon än igår. Det är fint väder ute, SL hade min plånbok, efter ett tidigt möte på jobbrt blir de parkhäng så jag får inviga min nya fina bikini. Sen ikväll blir de IKEA. Jag är glad. Jävligt glad. Eftersom min plånbok är tillbaka står jag med två busskort. Lite surt. Men jag får allt annat tillbaka och de är de som är viktigast.


ATT NATTEN BLEV SÖMNLÖS

Ljuvliga morgon. Knappt sovit i natt och allt för mycket mensvärk för att kunna somna om. Nu passar solen på att lysa då jag vill gömma mig i sovrummet. Och igår var de molnigt då vi skulle bada. Ironiska liv.Hittade den här brusande videon från spelningen, han i röd bandana är ju allas våra Johnny Depp och barnen som springer in vid 3;24 är hans barn.fick en fin rättelse. tydligen var de inte mr depp. men äckligt lik var han.. och kan nästan svära på att cooper sa "here is johnny" och "thank you johnny". typiskt typiskt typiskt.. men ryan roxie dög han också.

ATT HA FINBESÖK PÅ MIDDAG


ATT SKRIVA OM ALICE COOPER KONSERTEN

Det känns som jag har vaknat upp ur en dröm. En magisk dröm. Då vi kom in på området igår kändes de helt magiskt. Det var fyra timmar innan konserten skulle börja så vi åkte bläckfisken och tog en svinaktigt dyröl medan Victoria åt. Folket börjades fylla på ännu mer så vi tog platserna som jag redan hade tittat ut. Vid mixerbordet. Staketet mitt emot scenen. Vi spelade lite kort, åt popcorn och snacks. Sprang lite iväg och spelade spel medan Jimmy passade platserna.

Han började nästan prick åtta. De var mäktigt, lycka och precis som livet ska vara. Jag lyckades se nästan allt, händer nästan aldrig då jag är 1,60. Stod med normala människor som inte knuffades eller var otrevliga. Så jag fick stå och njuta av min Cooper på de bästa sättet med min syster och min älskade. När jag fick höra introt på Hey Stoopid kom tårarna. Jag har väntat att få höra den här låten i flera år. Under de andra två spelningarna fick jag aldrig höra den låten. Men äntligen igår..

Och en liten chock kom i slutet. Jag sa till alla att han skulle komma, svaret alla gav mig var "Varför skulle Johnny Depp komma till Gröna Lund?" Men under Schools Out kom han in som en liten hoppitossa. Så jag har fått se Johhny Depp och hans söta ungar.

Den bästa Alice Cooper spelningen jag har varit på.

ATT KOMMA HEM EFTER ATT FÅ HA SETT ALICE COOPER

Hemkommen efter alice cooper konserten. jag hann med att gråta av glädje. klättra på syster av glädje. hoppa och skutta. bli grymt ställd då johnny depp kommer in på scenen. mer imorgon. måste få mälta allt.

ATT HELGEN TAR PÅ MINA KRAFTER

Efter den här galna helgen lyckades jag sova över 12 timmar i natt, så jag missade slutet på Metallica. Men sömnen lockande mer. Sömnen behövdes inför dagens och kvällens upptåg. Helgen tog mycket på mina krafter. På jobbet igår var mina ögon så himla torra så jag var tvungen att tvätta ansiktet med kallvatten flera gånger.

 


(när fina vänner dansade till Las Ketchup i fredags)


ATT PENGERNA ÄNTLIGEN GÅR TILL VETTIGA SAKER, SOM LITE HEAVY METAL

Jimmy sitter i publiken och jag sitter hemma i soffan. De funkar för mig då mitt hjärta inte brinner lika mycket för metal som hans gör. Hann se några låtar med Anthrax och fy satan i helvete vad dom är bra. Aldrig hört för. Lyckades hinna hem innan Metallica gick på scenen.

Jävla bra idé av SVT att köra livesändning. Och jag hade ingen aning om de förens igår. Tack vet jag bloggare som skriver om vettiga saker så jag inte missar något. Och om SVT får fler såna här bra idéer kan jag till och med betala ännu mer i tevelicense.

Och Lars Ulrich då. Kan inte han bli min nya lekkamrat. Eller lekfarbror. Han skulle passa bra på en förskola och underhålla alla småbarn. Vilken energi där bakom trummorna, eller snarare på och bredvid trummorna.


ATT VARA EN SLITEN BRUDtjejkvällar tar på krafterna. Ligger på golvet bredvid balkongen för att få frisk luft. Alltid lika läskigt morgonen efter då man lyfter på flaskorna och känner att dom är tomma. försöker samla alla krafter jag har då jag jobbar ikväll. jennie är totaldäckad i min säng och jag har vart vaken sen innan åtta. jag är sämst på att vara bakis. kan inte sova och har cravings för frukt och pizzasallad

ATT BÖRJA KVÄLLEN MED DE BÄSTA BOYBANDET


ATT VARA SUGEN PÅ SUSHI

Ikväll blir det en favorit i repris. Fina flickor kommer på besök. De blir goa frukter, westlife, sen blir de jäger, vin och andra goa drycker. Ikväll tycker jag att vi ska trängas på min lilla balkong med filtar och glada skratt. Ska försöka lista ut hur jag gör med middagen. Jag vill ha sushi men inte så sugen på att äta själv.


ATT LYSSNA PÅ BEDS ARE BURNING


Såklart gick de inte att bädda in de klippet jag ville visa

Jag Älskar den här låten. Jag älskar att de bara är den här låten med Midnight Oil jag lyssnar på. Låten är mäktig. Att de finns så mycket mer där ute. Något som flera borde engagera sig i. De behövs fler låtar som dom här.

ATT ÄLSKA SOMMARKVÄLLAR


ATT LIVET ÄR EN FEST

Mitt hjärta klappar allt för fort. Beror nog på allt socker jag fick i mig igår. Vankades nämligen barnkalas i Åkersberga. Att åka dit är inte roligt. Värmeslag i bussen och roslagsbanan. Nästan 2 timmar. Nästan 2 timmar i stekhet sol. Men mysigt då vi väl kom fram. Ena kusinbarnet fyllde år. Så de vankades vattenmelon, saft, kakor, massvis med kakor, grillkorv och en glasstårta med maränger och godis. Och ikväll vankas de ännu mera fest. Grill och carnivalfest i Tullinge.


fina kransmänniskor på midsommar


RSS 2.0