ATT HA KÖPT SKÖNHETEN OCH ODJUERT

När jag var på Rusta i söndags så rotade jag i deras dvdhylla och hittade den jag letade efter. Skönheten & Odjuret, min favoritfilm. Och finns med i topp fem. Sen borde Gaston räkna sig som Odjuret med den där läskiga attityden. Jag har haft en Chipmugg när jag var liten. Jag har gått på musikalen med mamma och syster för några år sen.

Skönehten & Odjuret har alltid funnits där, och nu har jag den på dvd. Så ikväll kommer syster över och vi ska ha filmkväll.


Tankar
Skrivet av: Jessi Fox

duuuude shit vilken nostalgitripp!!!!hahahah. du skämtar? vissa kunder ka ju stoppa upp sina varor i arslet istället för ner i kassarna och aldrig mer komma tillbaka!

2011-07-12 @ 10:19:49
Blogg: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Skrivet av: Jennifer

Skulle vara jättesnällt om du ville rösta på min klänning jag tävlar med på nelly.com. Sömnad och design av klänningar betyder allt och framtiden för mig. Så skulle betyda JÄTTEMYCKET om du ville hjälpa mig att sätta en femma på denna klänning,http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=IH5bhwi7tfs3K9P5KuDKifGiROr5rb8zgzPDjxASQqJboYTwGW6o#GalleryDessutom får man länk i menyn efter varje gång man röstat och det kan du göra varje dag! Kommentera bara efter varje gång så fixar jag länken. Tack i förväg <3

2011-07-12 @ 11:07:59
Blogg: http://jeenlicious.blogg.se/
Skrivet av: Vanadesse.

ÅÅÅH det e min favvofilm med!! Måste fna se den idag jag med :DJaa shit jag dog när jag såg att han kommer ;D

2011-07-12 @ 11:28:27
Blogg: http://vanadesse.blogg.se/

Skriv ner dina tankar här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Epost: (visas bara för mig)

Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0