ATT KÄNNA ATT LIVET FINNS HOS MIG

jag lever. lite halvt kanske. eller det är ju de jag gör. jag är upptagen med livet och mina vänner. jag är upptagen med att planera nya upptåg och nya konserter. men imorgon är jag allt för upptagen. direkt efter jobbet imorgon ska jag upp till mamma. en snabbvisit som kommer vara fylld av sorg. på måndag ska vi avliva vår hund.

ATT ÄTA RAINBOW

Kvällsfika och Glamourama. Väntar på att Lyxfällan ska släppas på tv3play.

ATT ÄNTLIGEN BLIR NORMAL

Bara så ni vet så är Det ni som e dom konstiga Det är jag som är normal. Poetiskt skrivet från självaste Thåström. Från låten Från Himlen Sänt, och albumet som heter precis de jag tatuerade in. De känns som att tatueringen inte behövs förklaras, de säger ju sig själv. Fast sen drog slutsatsen (tidigt i gymnasiet) om jag är normal, då är Cissi jultomen, och vår kära mentor är då påskharen. Men för mig handlar den mest om Thåström. Geniet som kan sätta ord på ångest och göra lugnande musik till.

ATT LYSSNA PÅ HINDER OCH LÄSA MUMINCITAT

Jag rockar med Hinder i bakgrunden då jag städar. Tog en paus på balkongen och läste min nya muminbok som jag fick av finaste Cissi i påskpresent. Min tredje bok i samlingen. Det borde vara påsk oftare så man får påskpresenter.
ATT VILJA FLYTTA FRÅN FAMILJEBOSTÄDER

Nu är jag på bristningsgränsen och vill flytta. Tydligen finns det en risk att jag ska stå för säkerhetsnycklarna för vi inte har bett om de tidigare. Lägenheten har stått på mig i ett år, men bott här med mamma i sex år tror jag. Vi har inte bett om några nycklar tidigare. Tydligen är det vårt ansvar att vi ska be om allt. Inte hyresvärdens ansvar att se till att nyinfyttade hyresgästar har alla nycklar. Just nu vill jag bara ge upp. Jag vägrar betala nycklar som Familjebostäder ska stå för. Som vi aldrig har fått av dom.

Sen visade jag vår hyresvärd vår snea golv som deras hantverkare har förstört. Ingen kommentar om hur de ska fizas, utan "de har väl puttat på listen för mycket". Ett hus ser mer och mer lovande ut nu. Slippa alla jävla hyresvärdar som vill slippa undan.


Haha sköna mamma då. Hon vet om att jag har frågat om nycklarna, Nu när jag ringde henne för att spy ut lite galla kom hon på att de hängde massvis med nycklar längst in i skrubben. Och mycket riktigt så har vi ny fyra nycklar till säkerhetslåset.

ATT BAKA SINA EGNA KAKORHar knåpat ihop egna dammsugare. Ser inte så gott ut, men smakar gudomligt. Imorgon ska jag testa göra Jessi Foxs egna rainbow cupcakes.

ATT KÖPA BILJETTER TILL CLOSE UP KRYSSNINGEN

Jag ska nog iväg på min första kryssning, om vi bortser från klassresan i nian då vår klassmorfar köpte ut sprit åt oss. Det är Dia Psalmas avskedsturné, syster ska äntligen få se sitt älskade Soilwork. Sen blir de inte helt fel att få se Hardcore Superstar. Men att få se Dia Psalma kommer bli jävlig coolt. Att de ska framföra hela Gryningstid, ett album jag fick som ung av pappas kompis och lyssnade på om och om igen.

Dia Psalma - Emelie


ATT VISA BILDER FRÅN FÖRSTA GRILLNINGEN

När vi var uppe hos mamma förra helgen blev det årets första grillning. Först var de middagen som bestod av korv. Sen gick vi barn loss på grillen och marsmallowspåsen. Det kändes helt rätt att inviga våren och grillningen med foppatofflor i armémönster. Sen är jag en smula lycklig. Äntligen kan jag föra över musik och bilder mellan datorn och mobilen. Allt som behövdes var ett inbrott, stulen dator, gå tillbaka till min reservdator som har Linux och voila.


ATT HA EN LUGN HEMMAKVÄLL

Jimmy är i någon annan stad. Han är där för att jobba, men tydligen spelar han golf. Därför ska jag ta vara ensamheten och läsa El choco. Efter både Jimmy och Cissi hade läst den känner jag mig en smula tvungen att också göra de. Kommer förmodligen spendera halva kvällen på toalette och kisa då jag redan är inne på min andra stora kopp te.

ATT FÅ DIT NUMMER SJU

Nummer sju är på plats. Hade ingen energi att ta mit ut genom dörren idag. Men tiden var bokad. Och sen kan jag inte motstå bli utsmyckad. Höra surret. Sitta bland den omgivningen. Ännu mer mersmak då de inte gjorde ont. Första gången jag fick papper istället för plast. Ska ta bort den nu och tvätta lite.

ATT LÄNGTA TILL SOL OCH KLUCKANDE VATTEN

Gårdagen var värdelös. Mer värdelös än vanligt. Ville göra något, men visste inte riktigt vad. Ingen som kunde hitta på något med. Sen de som förstörde min dag. Jobbade 15 - 18,15. Tre värdelösa timmar. Snart väntar kvällsjobb, som tur är lite längre. Men imorgon. Ingen värdelös dag där. Ska till mitt kära Kristineberg, sola och grilla. Sen att de ska bli ännu varmare imorgon gör de hela ännu bättre.

 


ATT HA KONSTIGA DRÖMMAR OM HALVNAKNA ROCKSTJÄRNOR

Sitter och vaknar upp med yogurth och Scooby Doo på sexan. Natten innehöll jättekonstiga drömmar. Allt från att Josh Todd från Buckcherry hängde hemma hos mig, men att min syster förstörde allt genom att köra runt med mig. Gick oc grät i mitt rum och skvallrade till mamma. Sen att jag och en kollega skulle köpa coca cola, istället för att köpa de på jobbet skulle vi gå till en klädbutik där de sålde massor med cola flaskor i olika storlekar. Länge sen jag hade vrickade drömmar, och kom ihåg dom.


Halvnaken Josh Todd på taste of chaos


ATT LÄSA BÖCKER PÅ BALKONGEN

Jag älskar min balkong. Att få sitta här i solen, lyssna på fåglarna och läsa min bok. Den här veckan har jag börjat avvänja mig från datorn. Jag har börjat bekanta mig med böcker igen. Jag köper fler och fler. Men inte haft någon ork att läsa dom. Den här veckan har jag börjat med På de fjärde ska de ske. Tredje boken jag läser med författaren. Sen att jag blir lite brunare på köpet är inte så fel.


ATT ÄTA MIDDAG PÅ BALKONGEN

jag syster och jimmy gjorde egen pizza och åt middag på balkongen. När pizzan kom ut från ugnen dallrade min del ab all ost

ATT FALKSNYNNA PÅ EN LÅT

Ikväll blir de bio för vår del. Ska se Red Riding Hood. Läste nyss i Klick! och såg att den hade blivit totalt sågad. Så de får helt enkelt bli biomys för vår del, och en hel del godisätande.

Sen har jag gått runt och nynnat på Houstons första singel Hold On. Men då jag försöker sjunga låter de inte alls bra. Jag är rätt sämst som ännu inte har sätt dom live. Men ska försöka locka med mig någon nästa vecka.


ATT KNAPPT HA NÅGON SEMESTER GÖR INTE SÅ MYCKET

En balkong, strålane sol, en pocket bok och ett stort glas med saft. Jag älskar förmiddagar som denna. Jag älskar att jobba kväll. Det blir en promenad till jobbet idag igen. Fint väder och inget busskort är en bra kombo. Nu ska jag bygga ett påskägg. Förra året fick Jimmy en kanin. Se vilket djur ha får i år.

Och de är lite frustrerande att jag inte har några bilder på de här datorn och jag är för lat för att hämta  min extrena hårdisk. Och minneskortet till kameran ocskå blev stulen. Så vi får nöja oss med lite glesare bilder.

ATT FÅ EN NYTTIG FRUKOST

När de är påsk får man äta tom och jerry kex till frukost. Imorse blev jag så förbannad på hantverkarna då de väkte mig. De börjar renovera halv åtta i källaren. Och jag bor just över källaren. Trodde de skulle hålla på i tre veckor. Men icke. tre månader är de.

ATT FÖRSÖKA BOTA ÅNGESTEN MED MUSIK

Gårkvällen var inget att leka med. Jag vill gå och lägga mig redan vid sju. Men Jimmy lyckades dra upp mig och vi tog en promenad till affärn. Handlade glass och kinderägg. Nödvändigheter som alla behöver. Det är lugnande att få hålla hans hand. Att få göra bomben på han i sängen och blir välkomen med en kram. Idag då han har varit på jobbet har ångesten krypit lite. Har hållt den i shack med musik och städat. Snart blir de promenad.


ATT VARA DEN BÄSTA PIRATEN I VÄRLDSHISTORIEN

Idag gick jag upp samtidigt som Jimmy. Lika bra att starta dagen på en gång. Sitter nu nyducshad och försöker få ner laktosfri yogurth. Blev ingen vegetariskmåndag. Så jag kör de idag istället. Till lunchen väntar goa qournfileer och en sallad til de.

Sen är jag nog en fullbordad pirat. Inbrottjuvarna tog bara datorn och xboxet. De letade bland mina badlakan, kläder och i min vaniljsockerburk efter något värdefullt. Jag skulle ha tagit pengarna som fanns i skattkistan och spriten som stod på bänken. Men alla kan inte vara lika bra pirat som mig.


ATT FÖRSÖKA STÄLLA ALLT TILL RÄTTA

min drulleförsäkring på datorn som ska täcka allt täcker tydligen inte stöld eller förlust. känner mig en smula lurad, då den skulle täcka allt. imorgon ringer jimmy och kollar med hemförsäkringen. och jag ska hem nu och söka på internet vart jag kan köpa säkerhetskedja till balkongen. har varit en mysig förmiddag. släppa in teknikerna, städat upp allt kaos. sätta upp tvättid. sen blev de en liten promenad i stan. åt go lunch och fick hålla handen.

ATT FÅ KOMMA HEM TILL ETT INBROTT

Ett sms, och en halvtimme senare sitter vi i min port och väntar på poliserna. Hade en trevlig syn då jag kom hem. Det såg ut som att de hade varit ett jordskalv. Jag önskar att de hade vart ett jordskalv. Men jag har haft inbrott. Lägenheten är en enda röra. Men tjuvarna fick knappt med sig något. Min dator och xboxet. (med Fabel 3 i). Men de skulle ha tagit mer. De hade förberett med tvn och Jimmys gittarrer och bas. Men allt finns kvar. Något måste ha skrämt iväg dom. Allt finns kvar, förutom xboxet och datorn. Allt i värde är kvar. Men jag ligger på helspänn. Finaste Cissi var med mig länge. Så jag slapp vara själv. Jimmy kommer hem om en halvtimme. Då får jag slappna av. En halvtimme ska jag klara själv.


ATT HA MASSVIS MED POLLEN I NÄSAN. FAST JAG ÄR GLAD ÄNDÅ

Min allergi håller på att ta livet av mig. Men de stoppar inte mig. Tillbaka i Stockholm och vi är hos min syster på söder. Håller på att förbereda lite kräftstjärtsallad, pestopasta och saft. De vankas för picknick. Förmodligen kommer jag vara däckad ikväll av allt snörvlande. De här måste bli en väckarklocka för mig. Att pollentesta mig. Vet att jag har björken, men det är något mer som ligger i min näsa och hjärna och jävlas.

Sen såg jag Winnerbäck. Tydligen är han granne med syster min.


ATT FÅ SPELA OCH LEKA EN HEL HELG

idag har jag deltagit i vm i utomhus aktiviteter. först var de ponnyridning. vi lyckades aldrig hitta dit. så vi begav oss till närmsta matbutik och inhandlade till kärleksmums. efter bakningen blev de crocket, boule och kubb. en sne gräsmatta är aldrig till en fördel. speciellt då de handlar och runda föremål. jag kan stolt säga att jag vann i boule, två gånger av fyra. nu sitter vi alla i pyjamas och ska spela alias. imorgon bär de av til storstan igen. sen fick jag hjälpa till i årskurs fem matte. fick tänka till eftersom de var ett tag sen.

ATT UPPDATERA LITE GRANNA

När jag är hos mamma är de inte så mycket datorsittande för mig. Går in då och då på mobilen, men knappt något mer. Gick igenom bloglovin då jag såg att jag hade 59 inlägg. Betade av lite så jag inte hade världens hög då jag kommer hem. Men kan äntligen säga att tågbiljetter och hotell är bokad till Göteborg i sommar. Nu fattas bara Metaltown och West Coast Riot biljetter. Om de har tagit slut innan vi har hunnit boka blir de bara en mysig helg i Götet.

Snart ska vi gå till byns kyrka och se några uppträda, mamma jobbar som kontaktperson (eller något liknande). Så vi ska se ett barn från en familj hon jobbar med uppträda.


ATT ÄNTLIGEN FÅ EN BRA TÅGRESA

skönaste tågresan på länge. litet tåg med knappt något folk. bordsplacering så vi har kunnat spela spel och förhört varandra på läxor. blev ett litet stopp utanför gävle. men tåget rullar igen. hela dagen har vart underbar. första uteserveringen. jättegod macka med mozzarella, pesto och kycklingfile. galna människor som sprang ut på gatan för att dela ut metro till dom som körde bil. om en halvtimme möter mamma upp oss. har hört rykten om att de blir dollarstore och marsmallowsgrillning i helgen.

ATT LEVA EFTER MIDNATT

Dom flesta känner igen låten Living after Midnight med Judast Priest. Fast de jag inte visste, som min syster visade mig var att kära Disturbed har gjort en cover på den. Jag hade önskat att de hade gjort låten till sin egen. Satt sin Disturbed twist på det hela. Men de känns mer som en popcover än en metalcover. Disturbed ska hålla sig till de de kan, helst inte covers.

Judast Priest


Disturbed


ATT HA EN FULLSPÄCKAD MORGON

Hade precis min sista natt själv hemma. Vanligtvis brukar Jimmy komma hem på fredagar. Men han kommer inte hem förens måndagnatt. Tur de att jag åker till mamma idag och slipper vara själv på en hel helg. För just nu spökar de i min lägenhet. Om katterna hade vart i liv hade jag trott att de var dom. Men icke. Det är bara jag hemma och något låter i de andra rummen.

Men innan jag får sly den här spökstaden måste jag duscha, packa, städa upp de sista. Sen ska jag pilla lita på min internetbank då jag blev rik idag. Och skicka iväg några inspobilder. Den 26e halv två är min tid.


ATT SÄTTA LITE FÄRG I LIVET

Då inget annat passar är de rätt skönt att få slänga på sig turkosa strumpbyxor.


ATT SE LARS WINNERBÄCK PÅ MIN FÖDELSEDAG

Det känns som jag precis har köpt konsertbiljetter till AC/DC eller Iron Maiden. Biljetterna försvann väldans fort. Klockan tio släpptes de och nu är dom slut. På min födelsedag (17 September) drar jag och mina finfina vänner ner till Göteborg för en hel helg där. Fylld med firande, tivoli och konsertupplevelse. Det blir till att se Lars Winnerbäck. Hur han står mig varmt om hjärtat även fast jag knappt lyssnar på han längre. Men jag kommer alltid förknippa Winnerbäck med vänner, speciellt Cissi. Hur vi har gått på hans konsert för något år sen, '07. Hur vi har gått på hans skivsignering. Hur vi har lyssnat på hans låtar om och om igen. Blir mysigt att få uppleva de igen.


ATT DELA ENSAMHETEN MED EN VÄN

Ikväll gjorde jag något helt oväntat. Jag och Jennie åt god mat, drack vin och sträcksåg flera avsnitt av.... Glee. Så ikväll har jag sjungit med en massor. Speciellt då de körde Queen, Journey och Bon Jovi. I natt ska jag få sova då jag inte är ensamen. Jennie sover över på soffan och får ha walk of shame imorgon bitti. Medan jag ska vara hemma och boka konsertbiljetter.


ATT LYSSNA PÅ JOAN JETT

Jag vill så apgärna se henne. Älskar att gå runt och sjunga på den här låten. Gåshuden som reser sig. Ni som ska till Sweden Rock, se henne från mig.

ATT STÄDNIGT BLI PÅMINND OCH PEPPAD

Matkoma deluxe. Min magsäck har minskat och nu är den någorlunda utvidgad. Återhämtad och nästan tillbaka till mitt glada jag. Jag försöker klara vardagen utan att äta min hjärtmedicin. Det spritter i hela kroppen och det är ett kaos inombords. Ett kaos jag ska klara av själv. Ett kaos som är tatuerad på min vänstra midja. Att jag lyckades stå på mig. Att jag kan.
 

 


ATT INSE SINA GRÄNSER

Det blev ingen sväng förbi studion idag. Då jag stod i kassan insåg jag att mitt matintag har vart värdelöst de senaste dagarna. Då Jimmy är borta så kan jag inte sova eller äta. Jag var helt skakis och yr idag. Tur de att de bara var ett fem timmars pass. Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ätit lite. Ska glo på Lyxfällan och sen ta en dusch, eller ett bad, och se Lyxfällan samtidigt. Multitasking.


ATT FÅ KOMMA HEM EFTER EN LUGN MEN LÅNG KVÄLLSPROMENAD

Några ärenden på stan omvandlades till en fika och några timmars promenad längs Djurgården och Skeppsholmen. Det var så skönt att få komma ut. Andas frisk luft. Mysigt sällskap som fick de som kröp under mitt skinn att försvinna. Det ska göras om på onsdag men med vin.

Får se om jag drar förbi studion efter jobbet. Jag har en idé. Mamma vill göra en likadan. En fin vän tycker den skulle passa perfekt. Hoppas de går.(känns bra att min reflex fungerar)


ATT FÖRDJUPA SIG I MUSIK OCH ORD

Går igenom mina saker för att hitta lite inspo till min Thåström tatuering.

ATT BÖRJA MED VEGETARISKA MÅNDAGAR

Nu ska jag börja med en sak jag länge har tänkt på, vegetariska måndagar. En goare lunch får man leta efter. Köttfärs gjord på qournfärs, starka kryddor och kidneybönor med fetaost sallad till.


ATT HA KOMEDISERIER SOM EN TRYGGHET

Har lyckats missa tio avsnitt av The Big Bang Theory. Min kväll är räddad nu då Jimmys hotell inte har gratis internet. Han är borta åtta dagar. Innan har vi pratat på msn så ensamheten inte har vart så påträngande. Den här veckan får komediserier hålla mig sällskap istället. Tur de att Two and a half men, Vänner, Sienfeld, Solsidan och Rena Rama Rolf står tryggt i vår tvhylla. Men vilken serie ska jag se på den här veckan?


ATT KUNNA ANDAS I LUGN OCH RO

Jag har stängt ute omvärlden. Ett måste för att kunna andas. Nu är det inget som påminner mig att ett liv finns utanför. Det låter mer dramatiskt än vad det är. Men det är mitt knep för att få energi. Väntar på ett sms så jag vet att Jimmy landar säkert i Österrike. Jag ska försöka ta mig i kragen och börja tvätta upp lite. Trodde att vi skulle vara utan tvättstuga i tre veckor. Men är tydligen tre månader


ATT HA DOM DÄR DUMMA NATTS FUNDERINGARNA

Nätterna har blivit min värsta fiende. Då jag inte kan sova kommer allt i kapp mig. Att jag är ensamen. Jag hör Jimmy snarka bredvid mig. Jag hör hur vännernas fotsteg gåt hemåt. Jag hör hur ensamheten knackar på dörre. Ju bättre kvällen har varit desto svårare blir kväller. Större kontrast att jag är ensamen. Imorgon åker Jimmy igen. Ska försöka sysselsätta mig med att klara Fabel 3, umgås med vänner och att jobba. Till helgen blit det mamma. Finns inget bättre än att få umgås med min mamma. Någon som tar hand om en och aldrig behöver få förklara.


(jag och min fina vän som nu har flyttat till London igen)


ATT SE FRAM EMOT KVÄLLENIkväll kommer bli en bra kväll.


ATT ÄTA TÅRTA OCH INSE ATT DE ÄR BRA FÖR MAGEN

Jag förstår inte att min mage fortfarande fungerar. I tre dagar har jag ätit prinsesstårta. En tårta som inte är laktosfri. Jag har svullat och njutit av att Jimmy fyllde år så man fick äta tårta måndag, tisdag och onsdag. Vi hade köpt två bakelser och två åtta bitars tårta. Det är fortfarande lite tårta kvar hemma.

Jag ställde in kvällens planer. Gör om och prioitera rätt. De sliter rätt mycket att sällan få träffa sin man. Att ständigt vet att om några dagar åker han igen. Jag har en tendens att fly i en mörk dimma så jag slipper känns saknaden. Men ikväll är det vår kväll.


ATT VILJA GRÅTA AV FRUSTATION

jag försöker lugna mina nerver med lite disturbed. det är jag och en liten unge som sitter på tunnelbanegolvet. alla andra tår. jag förstår dom. men nu orkar jag inte stå. jag kommer mörda någon. på grund av ett litet elfel i pendeln är jag nästan en timme försenad. jag är rätt less på mig själv. hade två vägar att välja mellan. tittade på sl. var fel på ena linjen. men min skulle gå. då jag kommer til älvsjö bevisas jag motsattsen. valde fel väg. ät bajs sl.

ATT LYSSNA PÅ LAND OF CONFUSION

Det är så fel. Ack så fel. Jag ångrar att jag lyssnade på Rockklassiker i morse. Fick höra orginalet av Land of Confusion. Visste inte ens att de var en cover. Den låten jag har hört, och den enda jag kommer lyssna på är Disturbeds. De är orginalet för mig. Men Herr Phil Collins står får orginalet och jag ryser. Det är så fel. Det rä för mycket synt. De är ingen Disturbed.

Genesis


Disturbed


ATT KÄNNA ATT DET ÄR NÅGOT SOM FATTAS

Jag förstår inte att en sån här dag kan sluta i sorg i ensameten. Den gnager inom min. Men varför? Jag har mått bra hela dagen, hela gårdagen och jag kan gissa att de närmsta dagara kommer bli underbara. Men vad är de som fattas? Är de mörkret som fattas? Jag låter mig själv inte vara helt lycklig. Jag måste låta mig vara lycklig. Att få mig själv förstå att jag är värd alla glada stunder.


ATT KÄNNA SMÄRTAN AV SAKNADE KATTER

Jag saknar att borra in min näsa i eran päls. Att få känna er tyngd på magen då vi sover tillsammans. Eller ha er vid min sida då tårarna faller. Jag saknar alla era rackartyg. Hur vi lekte tillsammans om dagarna och sen vilade. Hur ni ständigt var med. Jag älskar er.

ATT INTE HA EN TOPPEN DAG

Idag är en dag då inget passar. Håret är kaos och jag känner mig mest äcklig. Om en och en halv timme kommer lite folk. Därför slängde jag på mig min fina rosa skjorta och Jimmys jeans. Det blir inte bättre än så.


ATT BLI UPPRÖRD ÖVER ELGIGANTEN

Ska aldrig mer handla på Elgiganten på Kungsgatan. De kan inget som sina produkter eller om kundbemötande. Då Jimmy skulle köpa headset till min mobil i julklapp gav dom han fel headset. Samma sak hände mig då jag skulle köpa hörlurar till honom. Jag hade till och med modellnumret på Jimmys mobil så allt skulle gå rätt till. Jag dubbelkollade med han som gav mig dom och henne i kassan. När Jimmy öppnade sin present igår så var de såklart fel. Dom på Elgiganten hade gett mig headset och hans mobil kan bara ha hörlurar. Jag sa till och med till henne i kassan att Jimmys mobil inte ens stod med på listan. Men nejdå. Den skulle passa.

Jag blir så förbannad. Att de inte ens kan göra sitt jobb. Sen att de dumförklarade min syster då hon inte visste om att den gamla Ipod Nano inte fanns kvar längre. Fy på dom. Aldrig mer handla där.


ATT FÅ GODIS FRÅN JOBBRESOR

Jag vet inte om jag ska vara ledsen eller bli överlycklig över presenten jag fick av Jimmy i fredags då han kom hem från sin jobbresa i Norge. En plåtburk med Tyrkisk Peber. Men den är barnsäker. Varje gång jag vill ha en godis måste jag bända upp den med en skruvmejsel eller sax. Precis som med målarburkar. Men i slutändad så älskar jag nog min nya godisburk.ATT FÅ PAKET MED BILAR PÅ

Jag håller på och styr och ställer i lägenheten just nu. Imorgon fyller Jimmy år och då ska lägenheten vara fin. Det ska ätas tårta och middag. Paketöppningen blir ikväll då folk kommer imorgon och de är skönt att få öppna presenter i lugn och ro. Vi hade inga vuxenpapper på jobbet. Så han får nöja sig med blått omslagspapper med bilar på.


ATT LIGGA PÅ GOLVET MED SIN NYA BLÅA KLÄNNING

Jag är fortfarande sliten efter lördagens bravader. Det är bara att inse. Jag är inte ung längre. Efter Bandit åkte vi hem till min vän som ska flytta till London, igen. Vi kom dit rätt sent. Eller som jag vill se de. Då festen hade börjat på riktigt. Vi lekte flygplan rätt mycket. Men de gick inge bra, för någon av oss. Så vi låg mest på golvet och skrattade. Kan vara därför jag har ont i magen? Ingen magsjuka. Utan en blandning med träningsvärk och skrattkramp.


ATT BANDIT ROCK AWARD VISADE VART SKÅPET SKULLE STÅ

Jag måste bli bättre på att ta bilder. Speciellt då man stod vid staketet, och där alla stjärnor gick fram och tillbaka till scenen. Plan Three började med att öppna galan. De har vart bättre förr. Men alltid roligt att se band igen. Hur de utvecklas och gör om. Galan var lite stressad. Men sen var de tio priser och sex band som skulle uppträda. Bullet och Pain var bra. Men inget jag annars lyssnar på. Royal Republic kickade allas ass. Det var nog där mitt headbangade började. De blev mer extremare under Sick Puppies spelningen. Jag rockade mer än alla andra. Vi gick under Danko Jones spelningen. Det var då vi hade lämnat staketet. De vi hann se var att de var rätt tråkiga. Inte dåliga. Bara tråkiga.

Nicke Borg var en prisutdelare. Jag blev rätt chokad då jag såg han gå bredvid mig, och jag var lite för feg att fråga om en bild. Men de bredvid mig gjorde de. Magnus Betner var också prisutdelare. De var allt han gjorde. Drog några skämt som var bra. Men hade förväntat mig en mindre show från han. Avenged Sevenfold vann ett pris och såklart var de inte på awarden, men gjorde en fin videohälsning till oss, så gjorde Iron Maiden också. Hardcore Superstar gjorde en kort och lite nonchalant hälsning då de vann ett pris.

I helhelt var de här en av de bättre Bandit Rock Award. Även min tredje. Folket är som alltid brutalt trevliga. Inga som bråkar eller knuffas. Jag älskade kvällen igår. Jag älskade att de hade bytt från Tyrol till Münchenbryggeriet. Öppnare lokal, fler barer och lätt att ta sig till toalett och balkong. Nästa år är jag där igen.


ATT VARA PÅ BANDIT ROCK AWARDS

nicke borg någon meter ifrån mig och jag har älskat royal republic utan att veta om det. fyfan vad jag älskar ikväll.

ATT VARA NÖJD EFTER PROVET

högskoleprovet är över. jag klarade att svara på alla frågor. för de mesta hade jag tid över att gå igenom mina svar. kontrollera och ändra. den enda delen jag svor över var engelska delen. min svaghet. det kändes bra att få använda hjärnan igen. att få räkna ut andra saker än rabatt på nedsatt kött. facit läggs upp klockan fem. kommer nog inte titta. för ikväll förtjänar jag öl, pizza, jäger och massor med rock. mitt självförtroende är på topp. så jag ska rocka skiten ur alla ikväll. speciellt med min nya klänning. jag skiter i de kalla graderna och kvällen är min.

ATT VARA NÖJD EFTER PROVET

högskoleprovet är över. jag klarade att svara på alla frågor. för de mesta hade jag tid över att gå igenom mina svar. kontrollera och ändra. den enda delen jag svor över var engelska delen. min svaghet. det kändes bra att få använda hjärnan igen. att få räkna ut andra saker än rabatt på nedsatt kött. facit läggs upp klockan fem. kommer nog inte titta. för ikväll förtjänar jag öl, pizza, jäger och massor med rock. mitt självförtroende är på topp. så jag ska rocka skiten ur alla ikväll. speciellt med min nya klänning. jag skiter i de kalla graderna och kvällen är min.

ATT HA MAGKNIP UNDER HÖGSKOLEPROVET

sitter här på golvet i huddinge gymnasium och har en brutal magknip. hade hoppas att de skulle gå över tills idag men icke. magknipen är kvar och spökar. fast de första tre delproven har gått bra. nästan för bra. logiska delen tog de mig bara halva tiden. så jag fokuserade den andra halvan med att läsa igenom mina svar. det är jättemånga här som känner varandra. jättemånga som fortfarande går i gymnasiet. känner mig lite malplacerad. men de går bra. sålänge magknipen är någorlunda i shack.

ATT FÅ HÖRA NOSTALGILÅTAR

En av banden som spelar imorgon är Pain. Den enda låten jag kommer på som jag har hört är just Shut your mouth. Jag tycker om att få se nostalgilåtar live. Det blir en nyupptäckt på något sätt. Ska bli roligt att få se Pain då jag lyckades missa hans spelning under Metaltown 2009.


ATT SPY UNDER NATTEN

Tips från coachen. Spy aldrig upp chips. Aldrig aldrig aldrig. Var de vidrigaste jag har varit med om. Lyckades sova två timmar. Sen vaknar jag upp med världens illamående. Då är allt igång. Ligga och kvida i sängen och spy. Tycker de är dags för Jimmy att komma hem nu och ta hand om mig. Som tur har de värsta gått över och jag fick sova några timmar till.

Ska försöka jobba några timmar idag. Syster är beredd att komma då jag behöver henne.


RSS 2.0