ATT SOLEN BARA TAR PÅ ENA SIDAN

Sicken tur jag hade som inte vaknade upp med ett delat ansikte, ena halvan solbränd och den andra halvan blekfis. Men jag har fått en fin rand av lekdräkten som jag ska försöka trolla bort imorgon. Då väntar balkongen och en ny bok.


ATT EN NY FESTIVAL HAR KOMMIT TILL

Jimmy kommer från en liten ny väster om Sundsvall som heter Ljungaverk. Ånge ligger precis i närheten. Det är från Ånge Takida och Corroded kommer ifrån. Tyvärr är det så att de går inte så bra för byarna då industrier och andra företag har fått stängas ner. Så nu har Takida bestämt sig för att göra något åt saken, dom startar en festival som heter Ljungarocken som kommer ske den 13 augusti. Inget stort fan av Takida, men jag tycker det är ett grymt bra initiativ av dom att starta en festival för att rädda sin by. Att ge något tillbaka. Ska försöka byta bort mina tider så jag kan åka upp och gå. Än så länge är Takida och Dead By April klara.


ATT SOLEN ÄNTLIGEN HAR KOMMIT TILL BALKONGEN

här kommer jag spendera mina timmar tills de är dags att gå till jobbet

ATT FÅ NJUTA I SOLEN MED VÄNNERNA

Igår var jag ute hela dagen. Åkte hemifrån kvart över elva och kom hem just innan tio på kvällen. Ledig dag och det var fint väder. Ingen idé att sitta hemma och ruttna. Största delen av dagen spenderades på kajen i Gamla Stan. Sen rörde vi oss några meter till Medusas uteservering. Drack öl och lyssnade på grym musik. Solen gassade på bra tills sju på kvällen.





ATT FYLLA MITT HUVUD MED ROCK

Jag älskar att hitta låtar som får en att må så jävla bra, att dagen bara blir bättre än bäst. Om jag inte minns helt fel såg jag Bonafide förra året på Rockweekend och de hade en brutalt rolig spelning. Såg tyvärr bara slutet. Blir till att möta upp Cissi vid tolv. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Allt är beroende på vädret.


ATT HATA ATT DRÖMMA

I natt hade jag en fruktansvärd dröm. Jag grät och grät i drömmen. Vet inte om jag gjorde de på riktigt också. Vet inte riktigt hur de hela börjar, men någonstanns i drömmen berättar en gammal högstadielärare till mig att mamma och min syster hade vart med om en olycka och ligger på dödsbädden. Fyfan vad hemskt det var. Hela drömmen var bara sorg. Och när jag vaknde upp visste jag inte om de var verklighet eller dröm. Älskade mamma och syster. Ni får inte dö än.


ATT HA DÅLIGA MATLÅDOR

Ligger här och rapar sushi. Kändes som ett bättre val av matlåda än gårdagens frypizza. Fast nu är jag osäker. sushi ska inte köpas i mataffär i kartong. De ska köpa ur en riktig sushiaffär, Hujeda mig. Tur att jag är ledig imorgon. Fast de är roligt att äta så mycket wasabi så de svider brutalt i näsan.

ATT LÅTAR FÅR ÄN ATT LÄNGTA TILL SOMMARENS HETTA

Inte alls så långt kvar nu till Metaltown, snart inne på rätt månad till och med. Känner i hela kroppen hur den spritter då jag ser de här klippet. Jag vill ha sol, enorm hetta, och grym live musik. Blir till att köpa tält och lokalisera några sovsäckar. Sen blir de till att se Soilwork i september på Close Up båten.

ATT FÅ VARA I EN GODISHIMEL

Under två veckor har jag lyckats äta en bra och allsidig kost. Mycket frukt och vegetariskmat. Knappt någon godis, inge chips och läsk. Men igår gick något fel. Då var de chips. godis och pizza till middag. Hela jag var nervig då jag kom hem från jobbet. Så nu är bara att börja om. Fast att besöka The British Shop var som att komma till himlen, Skittles, Jelly Beans i lösvikt och massvis med annat roligt godis.


ATT SPENDERA LÖNINGSFREDAGEN I EN KARTONG


ATT INTE ALLS VARA MOTIVERAD

svintrött och otaggad. dags att bege mig till jobbet nu. hoppas promenaden piggar upp mig någorlunda. men lite nytta har jag hunnit med idag. köpt plantor, planterat om dom och blommor, satt upp tvättid och vart vänlig mot byggarbetare.

ATT GRÄSET FÅR MIG ATT VILJA SKÄRA UT ÖGONEN



Min nya maratonserie har blivit Skins. Jag är lite efter men det är skönt att ha fem säsonger att titta på en att behöva vänta vecka efter vecka för nya avsnitt. Jag älskar britter och deras dialekt. Fast jag älskar min norrlänning ännu mer. Idag ska strömen kapas igen, fast bara för fem tio minuter. Eller om fem tio minuter. Vi får se helt enkelt.

Så fort de slutar klia i ögonen beger jag mig till Fruängen för ännu mer blomhandel.


ATT HA MYSKVÄLL MED DEN JAG ÄLSKAR


efter jag hade kommit hem från stan så grovstädade jag badrummet. Så vi invigde badkaret med bubbelbad och vår nya badfisk. Vi har ätit god middag och nu väntar benchwarmer (?) på sexan. Loserfilm är rätt värt

ATT VÄNTA PÅ BUSSEN FÖR ATT TRÄFFA VÄNNEN

imorse stängde hantverkarna av elen. så varken internet, spis, lampor, kyl och frys fungerar inte. sicken tur för mig att jag har pia som också är ledig idag. vi ska röja på stan. leta kläder och soffor. om jag hade vart tvungen att vara hemma hade jag gått bananas. speciellt nu när s knappen har slutat att fungera på min dator. då både min mejl adress och lösenord innehåller bokstaven s. heja mig.

ATT HA VART PÅ BIO OCH KÄRAT NER SIG ÄNNU MER I CAPTEN JACK SPARROW

är påväg hem efter att ha sett pirates 4. jag är i extas. tycker att de lyckades behålla dom viktigaste karaktärerna från de gamla filmerna. i början var de em besvikelse då de inte höll mina pirates mått. men lika fort vände de. jag hoppas på en femma. jag hoppas på att de gör film efter film tills deep inte orkar mer. jag älskart. its a pirates life for me.

ATT FORTFARANDE HA PANIKEN I KROPPEN

Jag försöker samla kraft till att ta mig från sängen för att äta frukost. Jag har en blodgrape i kylen med mitt namn på. Jag ska även försöka ta mig till fruängen så jag kan köpa olika blommor och plantera. Jag är på jakt efter jordgubbs och smultronplantor. Ikväll ska vi också på bio för att se Pirates 4.

Men sen är ju den där lilla detlajen, att ta sig från sängen.

Eftersom de inte blir någon Corroded spelning idag så slänger jag upp en av deras låtar. Som tur får jag en chans igen de igen på Metaltown


ATT HITTA NÅGOT SOM ÄR LUGNANDE

Han med att lägga lite pussel då jag kom hem. Pussel och en skål med popcorn är lugnande. Har samlat energi nu så jag kan somna själv. Jimmy är ute och roar någr jobbkunder från Österrike. Så han kommer ramla in genom dörren rätt sent.

Får se hur morgonadagen blir. Om ångesten har ätit upp mig eller om de blir till att se Corroded.


ATT KÄNNA SIG TOM

Det är svårt att skriva något då man känner sig tom. Har försjunkit mig i mitt pussel. De blir bara bättre och bättre. Om några timmar blir de till att jobba igen.



ATT SPENDERA HELA DAGEN I SÄNGEN EFTER GÅRDAGENS FEST


ATT FÅ VARA PRECIS DÄR JAG VILL VARA

Gårkvällen var en perfekt början på hur sommaren kommer vara. Säkert! var magisk på scenen. Fast vi saknade Du kanske var på Holmön. Jag älskar magiska kvällar, vakna upp pigg och sen fortsätta dagen efter. Ska över till Cissi på middag, göra oss iordning och sen åka på fest med fantasi monster som tema. Vi kommer skrämma skiten ur alla.


ATT FÅ HÖRA POSITIVA SAKER

När jag satt på bussen på väg till jobbet i torsdags kom de på ett killgäng i blandad ålder. Jag sitter med mina hörlurar i, fast med låg musik så jag hör vad andra säger(och vad jag själv tänker), fast musiken är de jag hör mest. De sätter sig bakom mig och börjar diskutera min tatuering.  "De är ni som e dom konstiga, de är jag som e normal. Så klockrent. Det är ju sådär de är." Och hur de fortsatte att säga positiva saker om den, även fast de trodde att jag inte hörde. De värmer. Att folk säger positiva saker. De var på riktigt. De gjorde min dag.


ATT FÅ SE SÄKERT! IKVÄLL


jag brukade skrika gråta och spy


ATT HA DOM FINASTE FÖTTERNA


ATT ÄLSKA LIVET

Vad ska jag säga? Jag älskar den här dagen och hur den abar blir bättre. I morse hade jag ingen lust att gå till jobbet, jag var trött, och är fortfarande trött. Men när jag väl kom hit kändes allt bättre. Trevliga kunder, trevliga arbetsuppgifter. Ingen stress och inget har gått fel. Sen fick jag en kram av en gullig tant. Brukar alltid prata länge med henne och sen bära ut hennes kassar till bilen. Och så sa hon "får jag ge dig en kram? man ska kramas mer"


ATT ÄNTLIGEN FÅ HA HELG PÅ RIKTIGT

Den här fredagen kommer bli fullspäckad, ska hinna med att jobba morgonpass. Sen bär de av till stan för att pussa på Jimmy och efter de ska jag och några vänner till Gröna Lund för att se Säkert!. Det blev ingen Johnossi förra veckan då regnet förstörde vårt humör och var ändå inget favoritband för någon av oss. Efter spelningen röstar jag för utgång. Min första lediga helg i Stockholm, på jag vet inte hur länge. Antingen har jag jobbat helger eller så har jag spenderat mina lediga hos mamma.


ATT EN BRA LÅT FASTNAR I ENS HUVUD

För tillfället går jag runt och nynnar på den här låten. Kanske för att Jimmy kommer hem imorgon så jag får pussa lite på han.

ATT HA GJORT EN MINNESTATUERING

Får se hur bra de går på jobbet idag då jag haltar fram. Sen är jag en smula svullen ocskå. Fjärilen som var mitt på foten. Penis helvete vad ont de gjorde. I samma stil som revbenont. Lyckades få sova i natt, och inte bloda ner hela sängen. Bild på den färdiga tatueringen kommer läggas upp då svuldnaden har gått ner. Fast den är så vacker. Tre fjärilar för tre fina djur vi var tvugna att avliva. Vår älskade hund Sessan och våra två allt för speciella katter Sigge och Kajsa. Varsin fjäril som har deras färg.


ATT LYCKAS FÖRTRÄNGA

På något sätt har jag lyckats förtänga hur ont de gör att tatuera foten. På Mickes order har jag tagit en Ipren och ska vila foten, och hela kroppen. Ska slå på en film så jag kan sova. Jag älskar min nya tatuering. Den är så fin.

ATT HELT PLÖTSLIGT TYCKA OM

Första gången jag hörda Black Stone Cherry var även första gången jag som dom live. Jag tyckte inte om dom. Jag förstod ine grejen. De var flera år sen och min åsikt har varit den samma tills nu då jag hörde den här låten. Blev chockad då jag såg att de var deras låt. De r väl fördelen med att min dator blev snodd. Jag har börjat lyssna på radio igen.

Black Stone Cherry - White Trash Millionaire


ATT ÄNTLIGEN FÅ VAKNA UPP FRISK

Idag mår jag mycket bättre. Snart är alla baciller borta. De senaste dagarna har jag ätit frukt, druckit litervis med te och houng, halstabletter, ipren och vitlök. Sen rätt så mycket sömn på de. Jag har till och med hunnit diska undan en del och bakat rainbows muffins. Ska bjuda lite på jobbet och lite till tatueraren.

Jimmy åkte till Malmö igår för att jobba, oftast pratar vi på msn med webcameran. Men eftersom jag sitter på en sketen dator med limux så gick de inte. Så jag skickade vackra bilder på mig till han istället så han inte glömmer mig.


ATT TITTA PÅ QUEEN OF THE DAMNED

Sitter på spikmattan, låter äggmackorna jäsa i magen medan jag tittar på Queen of the Damned. Det var i den filmen jag först hörde Disturbed och deras låt Down With The Sickness. Har sett filmen flera gånger. Blir alltid lika tagen. I filme är det även Korn, Marilyn Manson och Papa Roach låtar. Sen är det massvis med vampyrer, och det tykcer jag om.

ATT BERÄTTA EN HEMLIS

Pssst. Imorgon kommer nummer åtta på plats.

ATT FORTFARANDE LYSSNA PÅ NOMY

Har lyssnat på Nomy i flera år nu. Vissa låtar är gudomliga medan andra är lite för mycket synt och datagjort för mig. För i början gjorde han exakt allt själv. Vet att han har letat efter ett band, så vet inte riktigt hur de är nu. Gick in på hans hemsida igår och hitta hans version av Simple Man. Piss vad bra den är. (De som händer vid 3,50 blir något annat)

ATT HA TUSEN BITAR PÅ GOLVET

Varje gång jag är sjuk har jag olika symptom olika dagar. Igår var det feber, idag var det illamående. Ska ta det lugnt tills de är dags att promenera till jobbet. Läsa en bok på balkongen eller ligga på vardagsrumsgolvet och lägga pussel. Värdelösa pussel. Svarta och gråa bitar. Värdelösa bitar. Men kommer bli en perfekt kvällsyssla då jag ändå inte kan sova

ATT VÄNTA TILLS JIMMY KOMMER HEM MED GLASS

Jag och Jimmy skulle egentligen ha gått på bio idag och se den nya  Fast and Furios filmen. Men just nu sitter jag på vardagsrumsgolvet kallsvettas och fryser varannan minut. Så Jimmy är påväg hem med glass åt mig istället. Vi försöker hitta på något dagen innan han åker iväg. Men om man har feber så han man. Jag har inte tid att vara sjuk mer. Så idag ska alla baciller bort.

Utanför bion i Köpenhamn då vi såg Scream 4


ATT VAKNA UPP FORTFARANDE SJUK

Vaknade upp strax efter tio. Halsen har blivit bättre. Men nu är näsan och huvudet som är problemet. Så jag gör de enda rätta. Kommer inte lämna sängen. Trycka i mig frukt, dricka vatten och glo på serier. Blev tipsad om Pretty Little Liars för ett tag sen. Och nu har jag tagit mig i kragen. Inne på avsnitt två. Nästa gång jag går upp från sängen ska jag stoppa vitlök i öronen. En huskur som aldrig slår fel.


ATT VARA SJUK ÄR DE VÄRSTA JAG VET

Halsen är ett helvte. De svider såfort jag sväljer. Jag tycker inte om att vara sjuk. De är värdelöst. Jag ligger hemma helt orkeslös i sängen samtidigt som jag vill göra något. Men vad, och med vilka krafter? Tycker att någon borde vara här hos mig, koka te och se till att jag får i mig något vettigt. Ska lägga mig i soffan snart, glo på How I Met Your Mother och äta apelsin.


Rysksroulette på en maskeradfest för några helger sen


ATT VAKNA UPP MED BLOMMOR PÅ SÄNGKANTEN


En liten överförfriskad Jimmy kom hem 20 i 5 i morse med en nyplockad blombukett till mig. Den får nu stå i köksfönstret där alla andra blommot jag har fått från han är.

Vaknade upp i morse med en allt för svullen hals och tjock huvud. Inget med pollen att göra, utan en gammal vanlig hederlig halsont. Efter jobbet köpte jag med mig saker för att hålla sjukan borta. Apelsin, grape, jordgubbar, halstabletter och mandlar. En kväll i mjukisar då Jimmy ska på O'learys och titta på hockey finalen.


ATT FÖR EN GÅNG SKULL FÅ NJUTA AV ENSAMHETEN

Jag valde den perfekta kvällen att vara själv. För ibland kan ångesten krypa sig på. Att jag ångrar mig, att jag valde bort de sociala. Men ikväll valde jag mig och bara mig. Jag har njutit av varje sekund i ensamhet. Lagat gomat och tittat på filmer och serier som jag själv får bestämma. Efter Euriovision ska jag krypa ner i en nybäddad och tvättad säng. Sen kommer en förfriskad man hem i natt. Rätt så bra kväll.


Sen tycker jag att de ska bli fint väder på måndag så jag får ha lite parkhäng


ATT VARA NERBÄDDAD KLOCKAN FEM EN LÖRDAG

Jag ställde in alla kvällens planer och bäddade ner mig i sängen då jag kom hem från jobbet. Mitt knä har inte blivit bättre. Just nu brinner de i knäskålen. Efter en promenad i onsdags small de till och jag har haft ont sen dess. Ikväll blir de en lugn kväll. Lite Glamourama avsnitt att ta igen, och Lyxfällan. Jag klarar mig. Om jag drabbas av ensamhet sätter jag mig på pendeln till Tullinge där vänner tittar på Eurovision.


Bild från Gröna Lund i torsdags


ATT ÄNNU EN GÅNG INTE HA VÄDRET PÅ SIN SIDA

lite regn under en utomgusspelning är väl inte så farligt. speciellt då man blev härdad under sonisphere 2010 då regnet vissade vad den kunde gå för. men vi håller tummarna för att de kommer spricka upp snart. annars får jag köpa ett par gummistövlar och ha min döskallesjal som skydd

ATT SE JOHNOSSI LIVE FÖR TREDJE GÅNGEN

När jag vaknade upp i morse var jag döende. Huvudvärk och änglabajs i ögonen. Satt och gäspade hela vägen till jobbet. Ett mirakel att jag orkar med den här dagen, och framförallt att jag blir piggare för varje timme som går. Ikväll ska jag gå på Johnossis spelning på Grönan. Läste att de ska köra låtar som de aldrig har spelat live förut. Spännande. Tredje gången för mig.


ATT ATT ATT ATT

Om en halvtimme slutar jag, sen bär det av mot Gröna Lund. Jag har på mig en klännning och strumpbyxor. Inget paraply eller jacka. Det här kommer sluta bra. Vilket fall så ska jag dit.


ATT LYSSNA PÅ REEL BIG FISH

Hade helt och hållet glömt bort det här bandet. Lyssnade på dom för flera år sen. Lite roligt då allt kommer tillbaka till en.

ATT ÄLSKA LIVET OCH DENS FÖRDELAR


ATT VARA LITE HUSLIG I KAOSET

Trotts de konstanta borrande har jag hunnit med en del. Tvättat lite och börjar få ordning på balkongen. Sen slängde jag ihop en vegetarisk köttfärspaj. Hade inga grönsaker hemma så de blev lite torftigt. Men ändå väldigt god för att vara min första matpaj. Något som jag ska göra igen.


ATT VAKNA UPP FÖRBANNAD.

Lovar. Snart flippar jag på hantverkarna i källaren. Det borde inte få vara lagligt att borra 07,40 på morgonen. Nästa lägenhet jag ska bo i ska inte vara längst ner. Två månader i konstant terror från hantverkarna och jag ska stå ut i en månad till. Borde vara fler parkhängsdagar så jag slipper de här.


ATT VARA I TANTO

sitter och chillar i tanto med kameler. rätt skön sommardag

ATT HA TVÅ VAL, OCH VALET VAR ENKELT

jag hade två alternativ innan jag skulle möta upp jennie för promenad och vin. antingen vara hemma och städa, eller parkhäng hela dagen. valet var ganska enkelt. väskan är packad. sitter på tunnelbanan med en ask jordgubbar påväg mot tanto.

ATT SAKNA SÅ DE GÖR FRUKTANSVÄRT ONT

Första sommaren utan mina katter, de är ett helvte. Igår var första grillningen utan att Sigge ligger i busken och spanar. Springer fram för att bli klappad, sno mat och sen gömma sig i buskarna och vila. Första sommaren i lägenheten med getingar och flugor utan att Kajsa springer och jagar dom. Jag saknar er. Jag behöver er.


ATT VAKNA UPP MED GLASSMAGE ALLDELES FÖR TIDIGT

Har legat och dragit mig nu en timme i sängen. Eftersom jag vaknade upp med en smula magknip kändes de behövlig. Dagen igår blev inte som jag och Cissi hade tänkt oss. Planen var äta glass och sen grilla. Men de blev ett besök på Djurgården för att köpa Grönan kort, då tänkte vi passa på att gå på Grönan. Men icke. De har stängt Måndagar och Tisdagar. Men då blev de glassätande på Skansen. Knappt några djur fick vi se förutom tre börjnar som låg och kramade om varandra. Sen bar de av hemåt och grillning med gammalt kol.


ATT TA MED ALLT OCH LITE TILL

I Köpenhamn blir alla bilder snea. Speciellt om man är på Carlsbergs Bryggeri allt för tidigt på en söndag förmiddag. Jag har kommit in i en period då jag blandar kläder allt för extremt. Blommig klänning, leostrumpbyxor, rutig skjorta och nitboots. Värmer tar det fram ur mig. Att tänka utanför ramarna.

ATT NJUTA PÅ BALKONGEN DÅ HANTVERKARNA HAR TAGIT LUNCH

Sitter på balkongen och myser som vanligt. Och så att min syster inte blir orolig. Jag har solskyddskräm. Jag hade gärna velat stanna i Köpenhyamn i några dagar till. Speciellt då man inte hittar tvättstugenycklarna och att man måste låna ut sina hemmanycklar till hantverkarna i två dygn, några veckor efter inbrott. De renoverar källaren, men ändå ska de in i lägenheten och göra något. Tur att de är sol ute och några fler dagar ledighet.


Igår när vi var på Köpenhamns zoo sprang jag runt med en mantel. Eller min sjal över nya tatueringen och i vinde blev de en mantel.


ATT VARA TILLBAKA I STOCKHOLM IGEN


ATT NJUTA PÅ EN GRÄSMATTA PÅ TIVOLI

ligger i tivolis park framför den stora scenen och dricker rose. Solen värmer och de springer runt påfåglar. Ikväll är det fredagarock på scenen. Livet är på topp

ATT ÅKA TÅG TILL ANNAT LAND

11,23 kommer vi vara framme i Köpenhamn. Lite mer än en timme kvar. Vi har suttit och glott på serier, läst böcker, gråtit av trötthet och myst lite. Att åka tåg är mysigt, men det går på nerverna att gå upp halv fem på morgonen. Då man somnade sent kvällen innnan. Men det är mysigt att åka tåg, speciellt då man kan kramas och pussas. Och vet att då man kommer fram börjar semestern.


ATT HA UTLÄNDSKVALUTA PÅ BORDET



Danska pengar är rätt fula. Ser verkligen ut som gamla utländska sedlar. Allt för tidigt imorgonbitti sitter vi på tåget till Köpenhamn. Har tjatat om de rätt länge nu, men semestern är behövlig. Tid för varandra. Just nu är det chipsätande påskmust och not another teen movie. Inte glömma packa.

ATT VARA I STAN UTAN ATT FÅ HANDLA KLÄDER

det går rätt bra att inte shoppa kläder. bara en klänning rikare. och måste hitta ett par skor. kanske en axelväska... men imorgon. då jävlar. då börjar en oändlig shoppinghelg. jag har laddat i hela månaden.

ATT METALTOWN HELT PLÖTSLIGT FÅR EN CAMPING

Det känns en smula värdelöst att Metaltown har bestämt sig för att fixa camping då de flesta har köpt hotell. Och att biljetterna inte släpps förens imorgon. Dåligt planerat eftersom festivalområdet är utanför Göteborgcentrum i år. Lite le blev jag eftersom jag har sprungit på flera festival men aldrig fått uppleva campingsidan av en festival. Får se om vi avbokar vårt hotell och tar camping istället.




ATT HA EN SOVMORGON UNDER SEMESTERN

Idag har jag gått på semester. Men gårdagen var inte helt smärtfritt. Fick jobba över till halv elva då våra frysar hade slutat att fungera. de var plusgrader. Idag blir det till att tvätta, växla pengar. Tillbaka till jobbet för att lämna jobbnycklarna. Sen ska jag handla det sista. Men sen har vi den där lilla detaljen att ta sig från sängen. Har flera serier som jag måste komma i kapp med. Nu Big Bang Theory.


ATT VILJA UTFORSKA MER

Varje gång jag återvänder till Stockholm kan jag inte låta bli att sucka. Det känns som jag har växt ifrån staden. Hur jag oftast trivs mer i någon annan stad. Allt är så inrutat, vanor och mönster. Det finns så mycket att upptäcka men aldrig görs. Två dagar kvar tills jag ska få upptäcka en ny stad. I ett nytt land. Men först ska jag jobba, blir inte till att promenera till jobbet då de är svinkallt ute.


ATT SE I HENNES ÖGON DÅ HON FÖRSVANN

var med tills de sista andetaget. fick se in i hennes ögon tills hon försvann. sen var blicken mörk. hon fanns inte kvar längre. hon försvann så fort. vi fick ha henne i prick sju år. nu leker hon med katterna och sina hundkompisar i himlen.

ATT BLI CHOKAD ÖVER VÄDRET

Och idag snöade de då vi var ute på promenad med Sessan. Det snöade. I maj.

ATT SÄGA HEJDÅ BLIR BARA VANLIGARE

Jag vet inte vad som är de bästa. att tänka logikst och därför lura bort sorgen eller gråta, vara ledsen känns sorg men samtidigt bearbeta den. På ett sätt vill jag inte åka till mamma. Det är svårare att fly då man står mitt i allt. Men jag skulle hata mig själv om jag inte tog chansen att få säga hej då. Att få gnugga in min näsa i hennes päls en sista gång. Imorgon är det sista gången jag får träffa henne. Men Sigge, Kajsa, Tarzan, Blixte och hennes hundvänner kommer välkomna henne i djurhimlen.


RSS 2.0