ATT SPRINGA RUNT MED EN LILLA MY TOFFS IDAG

Idag är de fint väder, så nu kommer de bli en efterlängtad promenad till jobbet. Ska bli spännande och se hur många steg de blir idag då de är broplock och allt. Sen måste jag ta en sväng förbi någon station så jag kan ladda på mitt busskort innan de blir 3 chipspåsar dyrare. Nästan fyra påsar.


ATT FÅ SOVA I LUGN OCH RO

Äntligen har jag börjat kunna sova längre om mornarna. Jag har äntligen börjar få slappna av. Att få sova till nio och sen äta frukost i lugn och ro. Ääggmackor och vindruvor väntar.


ATT JOGGA MED STEGRÄKNARE

Efter flera timmar i soffan slängde jag ihop en brutalt god middag åt mig och Jimmy. Efter maten hade smält blev de en jogging tur. Min första på flera år. Är mer för längre promenader. Men de var skönt att jogga, att bli lite mör i benen. Roligare att promenera/jogga nu då jag har laddat hem en stegräknare på mobilen. Den korta joggingrundan resulterade i 2925 steg. Jag har blivit motiverad.


ATT FÅ SE TED POLEY IGEN

Känns som september kommer bara bli bättre och bättre. Tre resor är redan inbokade och betalade. Sen kan vi slänga in lite konserter på de. Trodde först att jag skulle missa de här på Harry B James. Men vår utomlandsresa blir fem dagar till Katelonien Barcelona. Så vi kommer hem i tid för att se Ted Poley. Gäller att vara där i tid då de inte finns några biljetter att köpa, utan att de bara är insläpp.


ATT LIGGA HEMMA OCH VARA SJUK

I lördags gick jag direkt från att vara bakis till att bli brutalt sjuk. Feber, svullen hals, jävlig näsa och bomull i huvudet. Så de enda jag har gjort dom här dagarna har vart att titta på fångarna på fortet och förhäxad. Sen har jag stickat mig en färgglad halsduk. Inte helt kry ännu, men jag lever.

ATT LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA PÅ SPARZANZA

Och så får de gärna bli oktober så jag får se Sparzanza då jag var puckad och missade dom på Metaltown då jag gick till fel scen.

ATT VISA EN BIT UR MIN BOKHYLLA

Har en rätt så fin samling i min bokhylla. Bruce Dickinson, AC/DC, Marilyn Manson, Nikki Sixx, Mötley Crüe, Lemmy, Slash, Guns N' Roses, Anthony Kiedis, Miss Pam, Tommy Lee och käraste Thåström x 2. Jag älskar att fördjupa mig i rockstjärnornas värld. Thåströms texter har jag läst flera gånger, och alla hans samlade intervjuver tar jag fram då och då för att läsa hans kloka ord. Jag är förälskad i Jag är med bandet där Miss Pam berättar om hur hennes groupieliv började då musiken kom in i hennes värld i början på 60 talet. Läs den. Jag älskar den och vill inte att den ska ta slut.


ATT VARA ÄNNU MER KREATIV

När Cissi kommer på besök knåpar man ihop egen sushi för två. Blev en heldel över med grymmaste matlådorna kommer vi ha imorgon. Flyg och biljetterna till Blue October i Frankfurt är bokade. Imorgon blir de tjej väll och utgång. Lyckats lura iväg tjejerna till en rockkrog. Nämnde jag att livet leker?!

ATT FÅ VARA LITE KREATIV

I natt hade jag en dröm som jag nu har fått ner på ett akvarellpapper. Ingen aning om vad jag ska göra med den. Men skönt att äntligen få slippa tänka på figuren.


ATT FÅ EN MUSIKORGASM

Neil Young & Pearl Jam - Rocking in the free world


ATT BLI VUXNARE OCH VUXNARE

Igår blev de en till tripp till IKEA. Fick enorma mängder med vuxenpoäng då vi köpte ett vitrinskåp. Ska pilla med den idag. Fixa hyllorna och sätta dit Jimmys alla whiskeyglas. Plocka och fixa dag innan Cissi kommer. Då ska vi laga middag tillsammans.


ATT FÅ SKICKA TILLBAKA IRON FIST SKORNA

Så fruktansvärt ledsen. Måste skicka tillbaka mina fina Iron Fist skor. Har alltid haft storlek 38, men de här skorna var för små. Ska skicka tillbaka dom och be om en större storlek. Bajs då. Mina finfina skor.

ATT HA EN AVKOPPLANDE DAG

Jimmy är i Norge över dagen och jag har en ledig dag. Perfekt. Jag kommer vara sängliggande och glo på Charmed. Jag kommer rensa lite i klädkammaren. Sen kommer jag inte göra så mycket mer. Jag kommer inte ens laga mat. Billys panpizza är min bästa vän just nu. Ljuvliga tisdag. Och nästa vecka är de september. Helvetesmånaden är över.


ATT IDAG ÄR VÅR TVÅÅRSDAG


Jag älskar dig


ATT HA HÄMTAT UT SINA SKOR


ATT DE SKA FLYTTAS

Om någon timme ska jag ta mig till pappa och hans fru och vara till nytta. De ska flyttas. Inte alls lockande att gå ut i regnet. Men ett par höga gummistövlar och ett prickigt paraply räddar dagen. Fast de hindrade inte mig i natt. När vi vandrade hem i natten hoppade jag i alla vattenpölar jag såg. Jag blev blöt. Jimmy blev blöt. Jimmys kompisar blev blöta. Och jag blev glad.

Hoppas pappa kommer servera den obligatoriska flyttmaten, pizza och läsk.


ATT HA EN YTTERST TREVLIG KVÄLL ATT SE FRAM EMOT

Bara en och en halv timme kvar på jobbet. Sen bär de av mot Älta och tjejkväll. Ännu en kväll då vi kommer nöta Boyband videos och drinka drinkar. Jag älskar våra tjejkvällar. De blir även Singstar. Tur att vi kommer spendera kvällen i en villa då inga grannar behöver stå ut med våra fina sångröster


Backstreet Boys - The Call


ATT DOM ÄNTLIGEN SKA BLI MINA



Levereras om 2 - 5 arbetsdagar

ATT VAKNA UPP TILL EN SOVMORGON

Äntligen har jag ett kvällspass. Jag ska ta vara på min sovmorgon. Ligga i sängen och glo på Charmed. Städa upp lite i klädkammaren och sukta efter ett par Iron Fist skor. Men inte glömma de viktigaste innan jobbet. Duschen.


ATT HA NJUTIT AV NICKE BORG

Igår var de Nicke Borg Homeland som stod på Gröna Lunds lilla scen. Jag smälter då jag hör hans röst. Hans ballader går rakt in i mitt hjärta. Men dom andra låtarna, hans nya sound. De fallar mig inte i smaken. Jag var mest där för jag är fast för Backyard Babies. Hade hoppats på att han skulle spela några av deras låtar, och de gjorde han. Underbara Saved By The Bell. Min önskan är att bandet ska återförenas. Ser de i hans framträdanden. Scenspråket är inte melodifestivalen och country. Utan de är renodlad Backyard Babies.


Nicke Borg Homeland ft Camela Leierth - All Star


ATT SPRINGA PÅ KONSERT IKVÄLL

Idag ska Nicke Borg Homeland spela på Gröna Lund. På den lilla scenen så de blir mer intimare. Får se om folk är på de. Känner att om regnet visar sig igen ger jag upp. Men dagen kommer ändå spenderas på Gröna Lund. Så jag kan nog tvinga folket att stanna kvar lite längre.


ATT HA EN SUSHIDEJT


ATT ÄNTLIGEN SE LJUSET I TUNNELN

Min första riktiga sovmorgon på tre veckor. Äntligen har de flesta kommit tillbaka från sina semestrar så nu börjar de bli normalt igen på jobbet. Vart under en sån stor press som nu äntligen har släppt. Nu har jag bara psitiva saker att se fram emot. Close Up kryssningen, födelsedagsroadtrip till Göteborg med 16 andra vänner, resa till Italien veckan efter. Oktober innehåller konserter och i november blir de till att se Blue October i antingen Berlin eller Amsterdam.


ATT SÄGA ETT KORTSIKTIGT FARVÄL

Tror jag ger upp de här med bloggande ett tag. Känns inte så roligt längre då jag ine har en egen dator, fungerande kamera eller tid till att skriva ner mina tankar och besatthet av musiken. Har mest bloggat från jobbdatorn eller mobilen. Och nu orkar jag inte hålla på så längre. Men får se när jag konmer tillbaka. Stay tuned.

ATT HAN ÄR DEN BÄSTA


ATT HAN ÄR EN AV DE FÅ SOM KOMMER UNDAN MED SYNT


ATT HA EN PERFEKT DAG PÅ HAVET

Allergin har slagit till. Blanding med huvudvärken från att vara på sjön hela dagen. Men så värt för att vara med hunden.

Hela dagen spenderades på sjön. Jag har verkligen saknat att vara på sjön. Lukten, fisken och alla småkryp i luften. Att få sitta där på båten medan Jimmy styr och ställer. Solen ligger på en hela tiden, förutom då storseglet kommer ivägen. Bara få koppla av och inget som stressar än. Stanna till mitt på vattnet. Ta ner seglet för att kunna bada från båten. Dagen har varit perfekt. Påvägen hem lekte jag och Cissi i baksätet med Photo Booth.



ATT HITTA EN BORTSPRUNGEN HUND

Kvällen fick en spännande twist, Jimmy och några polare sitter på balkongen och dricker öl. Och de får sällskap av en hund. Den kommer till dom under balkongen och hänger med dom där ungefär 20 min. Ingen människa har synt i närheten under hela tiden. Till slut går jag ner för att se om de finns något numer på hunden så man kan ringa ägaren, men icke. Så vi tog in hunden till oss och ringer polisen samtidigt. Jimmy och dom sitter på balkongen, dricker öl och för att se om någon kommer förbi och letar efter en hund. En kvart kanske går och då syns ägaren till. Så allt slutade bra.


ATT VARA UTE PÅ HAVS



rätt bra tisdagsäventyr. vi är ute med segelbåten. perfekt väder. de blåser med en underbar sol. ska hämta upp cissi då hon har slutat. så då blir de båthäng och bad.

ATT JOBBET INTE VAR EN DANS PÅ ROSOR

Dom här dagarna hos mamma var behövliga. Då jag kom till jobbet imorse hade vi haft inbrott. Var rätt jobbiga känslor i början. All oreda och kaos påminde om inbrottet jag hade hemma för någon månad sen. Var tunga suckar och mycket ilska hos mig. Sen har kylar frysar och kassor gått sönder.

Så ikväll ska jag äta ostbågar. Måla tatueringskissar med mina akvarellpennor och kanske gå på promenad. Kanske spela med den fina Mr Bean kortleken jag kidnappade av en vän.


RSS 2.0