ED KOWALCZYK



Det blev ett dånande jubel då bandet entrade scenen. Han drar av första låten på en gång och jag vill mest skratta. De tre första låterna innehåller salsadans, blinkande ljus och någon blandning mellan rock, jazz och techno. De tre första låtarna var inget jag skulle lyssna på. Men vilken energi, glädje och sammanhållning bandet hade.

Men sen låtsnar allt och låtarna avlöser varandra, den rocken jag känner igen är tillbaka. Han blandade gamla Live låtar med sina nya låtar från debutplattan. Han slutar aldrig att visa vad han går för. Svetten rinner från han men ett slut på hans energi finns inte. Vid några tillfällen brister rösten, fast bara för några sekunder. Det var en av de mysigaste spelningarna jag har varit på.  Det finns inget bättre än att se människor som brinner för vad de gör, som ger allt för sina fans. Jag ångrar det inte.


Tankar
Skrivet av: JESSI FOX

nästan så man hade velat avra där.. fast jag hade helst velat se ozzy!



haha du är då jävla elak. BUT I LIKE!

2010-09-08 @ 14:44:26
Blogg: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Skrivet av: Art By Tina

Oh Live gillar jag skarpt, men hade faktiskt ingen aning om vad bandmedlemmarna hette eller att frontfiguren även kör solo. Intressant. Bör lyssna in mig snarast. Men så länge håller jag mig till favoriten "I Alone".

2010-09-08 @ 15:08:58
Blogg: http://trueborn.blogg.se/
Skrivet av: Grodan

sv: vart ska du åka? :)

2010-09-08 @ 15:45:12
Blogg: http://reneesmedhult.blogg.se/
Skrivet av: Vanadesse.

Ja det sög verkligen att missa Ozzy. Jag har dock en känsla av att det kanske var sista chansen. Gubben turnérar ju inte jättemycket eller ofta. Men man kan hoppas. Han e ju seglivad så ;D

2010-09-08 @ 18:53:47
Blogg: http://vanadesse.blogg.se/
Skrivet av: Michaela

Åh vad jag hade velat se, hade totalt glömt bort att han skulle komma. Min dude är besatt av honom och jag tror han hade glömt att han skulle komma hit haha

2010-09-12 @ 16:24:34
Blogg: http://hangoverdoll.blogg.se/

Skriv ner dina tankar här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Epost: (visas bara för mig)

Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0