TEKNIKENSVÄRLD

Det är frustrerande att inte ha sin riktiga dator. Min reservdator är en liten plutt med 12G minne och en halvt fungerande datormus. Dumma siba som väntar på reservdelar. Jag hade hoppats på att få en ny då den har gått sönder tre gånger på mindre än ett år. Drulleförsäkringen på datorn var nog mitt smartaste drag. Jag och Jimmy satt och nördaste oss bredvid varandra. En reservdator och en jobbdator. Vems är vems?


 

Sibas service sida har upptaderat om reperationen; Utfört arbete: Garanti. Byte av AC-adapter, moderkort och tangentbord. Det var laddningen det var fel på, varför bytte de ut moderkortet?


Tankar
Skrivet av: Art By Tina

Bra idé det där, frukt-frukost. Kanske ska börja äta en frukt varje morgon och se om min kropp blir piggare. Imorgon är det jag som inhandlar mango, grape, ananas, apelsiner och annat gott. Äpplen, päron och banan skippar jag för det är tråkiga frukter.

2010-10-10 @ 19:44:27
Blogg: http://trueborn.blogg.se/
Skrivet av: Art By Tina

Din sko för det fantastiska priset 299. Frysta jordgubbar äter jag ofta på kvällen, som tilltugg framför tvn, älskar när dom är just frysta och liksom smälter i munnen. Gör detsamma med apelsiner, skär dom mindre bitar och fryser in. vansinnigt gott!

2010-10-10 @ 20:28:32
Blogg: http://trueborn.blogg.se/
Skrivet av: - Alexandra!

sv: Helt okej, tycker jag i choklad! Eller, jag har bara ätit det i den där Marabou Sensation med karameliserade mandlar och havssalt. Jag helt okej. :)

2010-10-10 @ 20:45:09
Blogg: http://ninjafruit.blogg.se/
Skrivet av: Jackkaisa

Thanks for the information

2011-09-16 @ 08:39:41
Blogg: http://jackkaisa.blogimagine.com

Skriv ner dina tankar här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

Epost: (visas bara för mig)

Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0